Billigt mobilabonnement

Priserne på mobilabonnementer skifter konstant og specielt på de billige mobilabonnementer.
Det kan være svært at fælge med og tjekker du ikke din abonnementspris mindst hvert halve år, vil du typisk kunne spare en hel del ved et grunddigt eftersyn. De sidste 3-4 år har følgende udbydere haft de billigste abonnementer:

- Oister, der er ejet af 3
- CBB, der er ejet af Telenor
- CallMe, der er ejet af Telia
- Telmore, der er ejet af TDC

Fælles for de 4 teleselskaber er, at de ligger helt i bunden på prissiden og du får langt bedre pakkeløsninger end hos de dyre selskaber, der sjovt nok ejer dem. Det er der en grund til.
De billige teleselskaber er sat i verden for at konkurrerer på prisen og derfor er der laet helt specielle setups, hvor kundecentrene og teknologien er tilpasset, så driften bliver langt billigere. I nogen tilfælde kan de betyde en lidt ringere service, men der skal du være direkte uheldig.

Dækningen – er den nu også god nok

Svaret er et rungende JA.
Trods de lavere priser, er der ingen forskel på, om du har et Telia abonnement eller et Callme abonnement m.v. De sender signaler og modtager signaler på nøjagtigt samme master og der er ingen forfordeling.

Forskellen på det billigste mobilabonnementer og de dyreste finder du i de ekstra services som følger med f.eks. online musiktjenester f.eks. TDC play. Priserne er de laveste nogen sinde og i dag kan du få komplet fri tale for under 150 krone pr. måned. Når du vil sammenligne priserne, kan vi anbefale dig, at se nærmere på oversigten på websitet Snakmere.dk Her finder du en opdateret liste over de fleste mobilselskaber i Danmark, hvor både taletid og inkluderet data samt pris, nemt kan sammenlignes. Besøg Snakmere.dk i dag og ja, snak mere for samme pris.


 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk