Underkatagorier i Sport og træning

  
Amerikansk Fodbold (1) Kampsport (2) Styrketræning (14)
Cykling (5) Løbetræning (4) Svømning (1)
Diverse (6) Petanque (1) Tennis (1)
Fodbold (2) springning (1) Udendørs (1)
Gambling (1) Squash (1)


Idrætsmassage kan give øget velvære i krop og sind Idrætsmassage kan give øget velvære i krop og sind
Kategori: Sport og træning - Styrketræning
Beskrivelse:

Træner du meget, eller mangler du generelt bare ro i kroppen, så kan idr&aeli
Læs mere om


Velkommen til CPH Bike Shop Velkommen til CPH Bike Shop
Kategori: Sport og træning - Cykling
Beskrivelse:

Er du på udkig efter en kvalitets sportscykel til den bedste pris på danske m
Læs mere om


Personlig træner Århus Personlig træner Århus
Kategori: Sport og træning - Diverse
Beskrivelse:

Det stilsiddende arbejde og fri adgang til bunkevis af usundt fedt -og sukkerholdigt junk food, e
Læs mere om


Joan Lang Joan Lang
Kategori: Sport og træning - Styrketræning
Beskrivelse:

Hver eneste dag valfarter titusindvis af håbefulde motionister fra arbejdet ti de mange fit
Læs mere om


Kampsportsudstyr, Styrketræningsudstyr og MMA Udstyr Kampsportsudstyr, Styrketræningsudstyr og MMA Udstyr
Kategori: Sport og træning - Kampsport
Beskrivelse:

Online Dansk kampsportsbutik, som tilbyder et kæmpe udvalg af udstyr til MMA - Mixed Martia
Læs mere om


VModds2014.dk - alt om odds på fodbold VM 2014 VModds2014.dk - alt om odds på fodbold VM 2014
Kategori: Sport og træning - Gambling
Beskrivelse: Fodbold VM 2014 står for døren, og det gør også, at sommeren er spæ
Læs mere om


Super Bowl: Alt om halftime show, Roethlisburger m.m. Super Bowl: Alt om halftime show, Roethlisburger m.m.
Kategori: Sport og træning - Amerikansk Fodbold
Beskrivelse:   Det er de færreste sportsbegivenheder, der kan skabe eufori i Danmark, som Super Bo
Læs mere om


Guide til din næste cykelferie
Kategori: Sport og træning - Cykling
Beskrivelse:

Har du nogensinde været på cykelferie? Hvis ikke, er det noget du SKAL prøve!

På en cykelferie oplever du en masse forskellige steder på en helt anden måde, end hvad man er vant til. Derudover er det god motion, det er hyggeligt og giver et godt samvær! 

Går du og overvejer hvad ferien skal bruges på, er en cykelferie en oplagt mulighed. Du kan holde cykelferie herhjemme i Danmark, og cykle rundt til steder du ikke har været før, eller du kan tage cyklen med til udlandet. En cykelferie kræver grundig planlægning, og ikke mindst det rigtige udstyr.

 

Kom b
Læs mere om


Proteiner og personlig træning
Kategori: Sport og træning - Styrketræning
Beskrivelse:

Har du problemer med at få kosten skruet sammen, så du opnår vægttab? En god idé er at have fokus på at øge indtaget af protein.

Dels bidrager protein til mange positive ting i kroppen. Det er med til at opbygge musklerne, og bevare dem under en slankekur, hvilket ganske vist ikke er positivt, når du kigger på de rå tal på vægten, men musklerne er vigtige for at holde din krop slank og stram.

Samtidig er proteinholdig mad med til at sikre en mæthedsfølelse, mens det i kure med lavt proteinindhold bliver en stor kamp at kæmpe mo
Læs mere om


Køb sportsudstyr på den gode måde
Kategori: Sport og træning - Diverse
Beskrivelse: For mange af os er det lidt af en videnskab at købe sportsudstyr. For hvad er egentlig det bedste sportsudstyr? Hvorfor er det ene mærke bedre end det andet mærke? Og hvilken model skal man lige vælge?   Forvirringen er total, men forhåbentlig kan jeg komme med nogle gode tips her i denne artikel. For i takt med at vi får lavet vores oversigt over sportsudstyr, så lærer vi også en hel del om hvad der findes på markedet og hvad der er godt og skidt.   Du behøver mindre end du tror Hvis vi starter fra en ende af, så er første regel at du behøver mindre sportsudstyr
Læs mere om


Vælg din fysioterapeut i Aalborg ud fra dit behov
Kategori: Sport og træning - Diverse
Beskrivelse:   Aalborg er en dejlig by med rigtig mange muligheder. Der er også gode muligheder, når det kommer til fysioterapi. Der ligger nemlig rigtig mange klinikker rundt omkring i hele Aalborg, og hver enkelt klinik har deres fokus på forskellige typer af skader, og det er meget forskelligt hvem de enkelte klinikker henvender sig til. En række af fysioterapeuterne vil gerne holde deres fokus på behandling af gravide kvinder, mens andre heller vil have deres fokus på andre typer af patienter, som har behov for en anden type af behandling.   Er du ramt af en sportsskade, kan du få hjælp af en fysioterapeut i Aalborg Der findes et
Læs mere om


Privat træning - sådan kommer du i gang
Kategori: Sport og træning - Styrketræning
Beskrivelse:   Privat træning - Sådan gør du ! Privat træning er rigtig godt for dig, der føler du ikke har tiden til at passe træningen ind i mellem arbejde og fritid. Privat træning er træning der tilpasses til dig, og foregår når du har tid og lyst. Der er forskellige øvelser du kan lave, og de kræver ikke engang en masse træningsudstyr. De fleste basale øvelser, som armbøjninger, mavebøjninger og skrå mavebøjninger kender de fleste til.

Herunder vil der være en kort gennemgang af nogle nemme øvelser, der kan hjælpe dig med at

Læs mere om


Bruger du badmintonbolde?
Kategori: Sport og træning - Diverse
Beskrivelse: Så bør du overveje at begynde at købe dem online hvis du ikke allerede gør det. Man kan nemlig spare store summer af både tid og penge hvis man handler sine badmintonbolde på nettet. Hvis ikke du ved hvor du skal købe dem, så kan du evt. søge efter ”fjerbolde” på google. Der vil du finde en lang række gode forhandlere af badmintonbolde som også er billige.   Det har jeg selv har held med i lang tid, og jeg har da i hvert fald sparet mange penge i tidens løb som badmintonspiller. Mine badmintonbolde koster aldrig særlig meget, netop fordi jeg ikke går i de dyre sportsbutikk
Læs mere om


Hvor tit køber du nyt udstyr?
Kategori: Sport og træning - Udendørs
Beskrivelse: Når man spiller golf, er det vigtigt at have sit udstyr i orden. 
Dette er med til at sikre, at når man går ud på banen, så har man altid udstyr med ud, som selvfølgelig er kvalitetsdygtigt.
Hvis man ikke sørger for at passe på sit udstyr, eller for den sags skyld, købe noget nyt engang i mellem, så kan det faktisk ødelægge ens spil.

Det hele handler om omsorg. Det er vigtigt at passe på sit udstyr. Selvfølgelig bliver det slidt med tiden, men man kan forlænge leve tiden på udstyret, ved at gøre nogle forskellige ting. Dette kan blandt andet vær

Læs mere om


Hvorfor protein er vigtigt, når du træner
Kategori: Sport og træning - Styrketræning
Beskrivelse:

 

Uanset om du træner for at tabe dig, for at få muskelmasse eller noget helt tredje, er det vigtigt, at du får en kost med mange proteiner.
 

Proteiner fungerer som en slags biologiske byggesten. De er en vigtig kilde, når du eksempelvis skal opbygge muskelmasse eller bevare den muskelmasse, du allerede har.

Undersøgelser har også vist, at proteinholdig kost gør det lettere at tabe sig. Man har testet med to grupper, hvor den ene gruppe spiste mere protein og færre kulhydrater end den anden. Og dem med den mest proteinholdige kost opnåede det største vægttab.

Uans
Læs mere om


Tips til et kogeægte vaskebræt
Kategori: Sport og træning - Styrketræning
Beskrivelse: Vil du gerne have det flotte vaskebræt, så du har den krop, du altid gerne har villet kunne vise frem på stranden?
  Måske laver du hundredevis mavebøjninger flere gange om ugen, men det er ikke nødvendigvis nok, hvis du vil have det flotte vaskebræt, og det er i øvrigt sjældent den bedste vej mod vaskebrættet. En vigtig del på vejen er naturligvis, at du skal tabe fedt på maven. Ofte kan man faktisk have ganske store mavemuskler, der bare ikke er synlige, fordi du skal ned på en meget lav fedtprocent, hvis musklerne skal kunne ses. Du kan ikke isolere dit vægttab til et bestemt omr&arin

Læs mere om


Racercykler for entusiaster
Kategori: Sport og træning - Cykling
Beskrivelse: Når cykelsportens forårsklassikere begynder at rulle over tv-skærmen, kommer de mange danske racercykelentusiaster langsomt frem fra vinterhiet. For nogle er det tid til, at cyklen skal pudses og gøres klar til sæsonen, og for andre er det tid til at købe en ny. For sidstnævnte gruppe betyder det, at man skal sætte sig ind i, hvad man vil have, hvor meget cyklen skal koste, og måske hvilket mærke man skal vælge. Tager man en time i solen langs Strandvejen, kan man nå at se rigtig mange racercykler blive luftet af deres stolte ejermænd – og man kan få et indblik i, hvor mange forskellige mærker
Læs mere om

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk