FrkTingelTangel.dk Kunstige blomster

  
FrkTingelTangel.dk Kunstige blomster
Titel: FrkTingelTangel.dk Kunstige blomster
Beskrivelse:
 
FrkTingelTangel.dk en ny special butik på nettet, en hyggelig butik med dekorationsmaterialer, kunstige blomster og masser af andre dekorationsmaterialer til brug for binding af buketter eller at lave dine egne dekorationer.
 
FrkTingelTangel.dk er blevet til i et samarbejde imellem en blomsterbinder og en IT mand, dermed har de skabt grundlaget for en forretning hvor der er den nødvendige knowhow til at drive en internetbutik med speciale indenfor binderibranchen.
 
De satser stort på kunstige blomster til både private og erhverv med egen import direkte fra fabrikker i østen holdes prisen i bund, med eget lager sørges der for at leveringen foregår uden problemer.
 
FrkTingelTangel.dk mål er at blive de bedste indenfor kunstige blomster, brugskunst som Zink Lanterner, emaljeskilte og hele tiden udvide sortimentet seneste tilføjelse er smykker, du kan nu sammensætte dit eget armbånd med charms, vælg iblandt masser af forskellige charms til helt personlige armbånd.
 
De erklærer de vil have den bedste service på nettet, det sætter forventninger men også forpligtelser, så klik ind og bliv forvent!
 
Indpakningen er et af de punkter som de forventer at skille sig ud på er indpakning, det skal være en oplevelse at modtage pakker fra FrkTingelTangel.dk derfor pakkes alle pakker som "gammeldags" postpakker i brunt papir med sejlgarn, med manillamærke på modtageren.

Kategori: Online butikker - Brugskunst
Hjemmeside:
 
http://www.frktingeltangel.dk
Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 23-11-2010
Oprettet af: Anders Horsmann
Adresse: Havemosevej 12
By: Kalundborg
Post nr.: 4400
Telefon nr.: 40742060

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating: Se Trustpilot rating

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk