Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse

  
Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse
Titel: Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse
Beskrivelse:
Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse, www.rdsb.dk, er et all round skadedyrsbekæmpelsesfirma som hovedsageligt er aktivt i København og Nordsjælland. Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse har autorisation til at bekæmpe rotter, samt tilladelse til at benytte phosphorbrinte mod muldvarpe og mosegrise. Vores mission er at levere en kvalitetsvarer til kunderne til en fair pris som giver value for money. Med dette skal forstås at vi prismæssigt ligger i den billigere ende, samt at vi ikke opererer med uforudsete udgifter så som stigetillæg, nøjagtig opmåling af grundarealer vha. matrikel kort og andre ting man kan blive udsat for, som får et fordelagtigt tilbud til at blive meget dyrt.
 
Private kan søge rådgivning om skadedyr hvor man også kan få en god ide om hvad der virker og hvad der ikke virker. Ligeledes kan man se på http://www.rdsb.dk/bekaempelse hvordan bekæmpelsen foregår, både professionelt og privat. Som der er beskrevet er skadedyrs branchen et område hvor man skal tage sig i agt. Der er mange som vil sælge alt muligt bras som ikke virker det mindste. Her tænker jeg ikke på skadedyrsbekæmpelse firmaer, men byggemarkeder, supermarkeder og ikke mindst pr. postordre og gennem internettet.
 
De mindst almindelige skadedyr hos private er muldvarp, mus & hveps. Rotter er heldigvis lidt mere sjældne, da det er et rigtigt grimt skadedyr at have. Har man mus, muldvarp og hveps kan man i mange tilfælde ved lettere angreb godt selv stå for bekæmpelsen, men ved større angreb anbefales det at hyre en skadedyrsbekæmper. Hvem ønsker at kæmpe med hvepse på en varm sommerdag, eller en muldvarp som blot går uden om de fælder man selv sætter i den.
 
Private og professionelle er velkommen til at kontakte os på info@rdsb.dk for at få et godt tilbud på en sikringsordning eller bekæmpelse af deres skadedyr.

Kategori: Dyr og Natur - Skadedyr
Hjemmeside:
 
http://www.rdsb.dk
Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 13-01-2011
Oprettet af: Rudersdal Skadedyrsbekæmpelse
Adresse: Øverødvej 68B
By: Holte
Post nr.: 2840
Telefon nr.: 2966 485

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating: Se Trustpilot rating

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk