Artikeldatabase til artikel marketing

  
Titel: Artikeldatabase til artikel marketing
Beskrivelse:
Hos Artikel Guiden kan du gratis oprette en forfatterprofil og skrive artikler til indekset, der fungerer som en artikel platform. Oprettelse af profil tager kort tid og du har mulighed for at skrive og udgive artikler med det samme, du vælger helt selv hvad du vil skrive om. Der findes et godt og sorteret udvalg af kategorier der kan skrives til, så du opnår de bedste muligheder for eksponering.
 
Hvorfor artikel marketing?
Artikel marketing er et godt redskab til at opnå eksponering på nettet og du får ligeledes backlinks som kan hjælpe dit websteds trafik. Er du god til at skrive SEO artikler, er der rig mulighed for at komme igang med at udsende disse via Artikel Guiden. Vi har strenge krav til artikelskrivningen, da kataloget kun serverer kvalitetsartikler for læserne - derved opnås det bedste udvalg af artikler. Derfor er det også en god idé at læse retningslinjerne på webstedet, før du går igang. Her finder du både krav, men også fifs til hvordan du bedst skriver en artikel - både så du får søgeoptimeret din tekst, men også så læseren kan forvente en god artikel. Ligeledes skal du overveje overskrifter og keywords, alt sammen noget som er vigtigt for artikelskrivning og artikel opbygning.
 
Skriv ikke alt for reklamerende tekster, når du udgiver artikler. Det ødelægger indholdet for læseren og kan ofte skræmme denne væk. Skriv i stedet for en informationsrig tekst, som læseren kan drage nytte af. Dette vil også gøre dine backlinks mere attraktive at klikke på og derved opstår der en win-win situation for jer begge.
 
Kom igang med det samme
Så hvad venter du på? Opret en profil med det samme hos artikeldatabasen og start på din artikel markedsføring, det er ikke så svært som det lyder.

Kategori: Internet og Computer - Diverse
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 29-01-2011
Oprettet af: Morten
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk