Det er vigtigt ved domæne køb og registrering

  
Titel: Det er vigtigt ved domæne køb og registrering
Beskrivelse:
Når du køber et nyt domæne, er det vigtigt at vælge den rigtige udbyder, således at du får den bedste start på din online tilstedeværelse. Du står overfor en række vigtige ting, du skal sætte sig ind i og begynde at interessere dig for, bl.a. skal domænet være internationaliseret, konfigurering af DNS elementer, underdomæner, udvidet brugeradministration, god support. Disse er nogle af de områder, der skal undersøges inden køb af domæne.
 
 
IDN-domæne
Et internationaliset domæne (også kaldet IDN-domænenavn) er et domænenavn, der består af bogstaver, som ikke eksisterer i det latinske alfabet, f.eks. æ,ø,å, é eller tegn fra det russiske og kinesiske alfabet. Domænenavne med sådanne lokale tegn er med til at ranke et website nationalt og du kan derfor opnå en fordel ved at bruge disse i dit domænenavn.
 
DNS-administration
At kunne administrerer sine DNS elementer giver brugeren større mulighed for at udnytte de muligheder, der kommer med at have flere underdomæner eller mailservere (MX-poster). Derudover kan det være brugbart såfremt, du kører flere tjenester fra samme IP-adresse, men på forskellige porte (CNAME, red.) og hvis du ønsker at øge sikkerheden til f.eks. SPF-poster, der begrænser andre brugere i at anvende dit domæne til at sende e-mails fra.
 
Udvidet Brugeradministration
Hos mange domæneudbydere er det ikke muligt at have mere end ét domæne pr. bruger, hvilket bevirker at du skal huske mange forskellige adgangskoder og brugernavne, når du skal navigere imellem disse. Det kan f.eks være en byrde, hvis du ønsker at værne dig mod domain squitting, altså hvor en anden køber domæner, der ligner dit eget så som ditdmæne.dk, dtdomæne.dk o.lign. Selvom om dette ikke er lovligt i størstedelen af verdenen, kan en sådan domain squatter være en byrde at bekæmpe, når ens hjemmeside oplever øget trafik og omtale.
 
Ovenstående udfordringer som domæneejer kan være endnu svære at løse, hvis éns udbyder ikke har en velfungerende support på dennes hjemmeside. Det er derfor vigtigt at vælge en udbyder med en 24-timers support. Det skal dog bemærkes, at en udbyder af en sådan service sjældent tilbyder en dansksproget support døgnet rundt. Derfor skal du huske at opfriske og undersøge dine engelske termer, som regel er supporten god til at tale menneskesprog også (og ikke kun IT-sprog).
 

Kategori: Online butikker - Computer og IT
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 
speednamescom
Aktiveret d.: 13-07-2011
Oprettet af: Michael
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk