Fede rejse til USA

  
Titel: Fede rejse til USA
Beskrivelse:
 
Rejser til USA bliver mere og mere populære hos danskerne, hvor især afslappende ferie i Florida, rundsrejser og kør-selv ferier til Californien samt storbyrejser til New York og Washington er populære destintioner når man planlægger en USA rejse.
 
Når man rejser til Californien kan man opleve de flotteste naturparker og nogle af de fedeste storbyer som Los Angeles og San Francisco. Alle de fede seværdigheder og attraktioner er forbundet af masser af gode veje omgivet of smuk natur og gode udsigter. Derfor er Californien også oplagt hvis man kan lide friheden i en kør-selv ferie. Der er så mange fede destinationer så man kan altid finde et sted og gøre holdt hvis man bliver træt af at kører. På en rejse til Californien kan det foruden de fede storbyer anbefales at besøge nationalparkerne Yosemity hvor man kan opleve den flotteste natur med store vandfald og søer. Grand Canyon bør man heller ikke snyde sig selv for. Her fås den bedste oplevelse en tidlig morgen hvor man kan nyde solopgangen over de orange bjergformationer.
 
Når man rejser til Florida er der masser af muligheder for ren afslapning langs de mange flotte sandstrande. Når man begynder at kede sig, er der lagt op til noget action pakkede dage i en af de mange forlystelsesparker der ligger i Orlando området. Her finder man Sea World, Universal Studio, og Disney World og flere andre fede forlystelsesparker med hver deres unikke tema og attraktioner. Ikke langt fra Orlando Finder man Kennedy Space center og Cape Canaveral hvor man kan opleve lidt af den amerikanske historie. Det var nemlig her at Apollo rumfærgerne blev affyret fra. I Florida finder man også Miami, som er kendt for sit vilde natteliv og masser af gode shopping mulighder. På Florida´s sydkyst finder man Key West som kun ligger 140 km fra Cubas kyst. Her kan man opleve ægte Caribisk stemning.
 
 

Kategori: Fritid, Hobby og Rejser - Rejser
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 20-05-2012
Oprettet af: Simon
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk