Guide: 3 trin til den perfekte kontorstol

  
Titel: Guide: 3 trin til den perfekte kontorstol
Beskrivelse:
Vi kender det efterhånden alle sammen. På et eller andet tidspunkt skal kontorstolen skiftes ud, og det er så længe siden kontorstolen blev købt, at det ikke er til at huske hvor, hvor meget og hvorfor det nu lige var den model man endte med at slæbe med hjem.
 
I dag er du utrolig heldig. Du kan nemlig i denne artikel læse en meget simpelt guide, som tager dig igennem de 3 vigtigste trin, når det gælder at købe kontorstole på nettet.
 
Om du søger et kontorstol til arbejdet eller til kontoret der hjemme spiller heldigvis ingen rolle. Denne guide dækker begge områder ligegodt.
 
Trin 1 - Hvor mange penge har du at gøre med?
 
En af de måske mest vigtige ting du skal gøre op med dig selv er, hvor mange penge har du egentlig i pengepungen? Dette er utrolig vigtigt at få styr på eftersom du meget hurtigere vil kunne finde din søgte model, og spare penge ved ikke at ende med at købe noget som er alt for dyrt.
 
Det er derfor en god ide, at du sætter dit budget.
 
En god måde at gøre det på er ved at sætte et interval på dit beløb. Langt de fleste kontorstole koster mellem 300 - 700 kr. (af de normale modeller). Her vil du helt sikkert kunne finde noget passende, men hvis du søger komfort til ryggen, lænden og nakken så skal du højere op i prislejen.
 
Døjer du med problemer i ryggen, så vil en god løsning uden tvivl være en ergonomisk kontorstol. Disse støtter din krop mens du arbejder, og sørger således for at blodomløbet holdes igang. Ergonomiske stole koster alt fra 1000 - 20.000 kr., hvilket jo er en del men på sigt kan det være en udemærket prioritering.
 
Trin 2 - Kender du de forskellige modeller?
 
Hvad der gør processen endnu nemmere, når det kommer til køb af kontorstole er at du kender de forskellige modeller, der findes på markedet.
 
Kort fortalt kan du vælge imellem kontorstole med en høj eller lav ryg, ergonomiske kontorstole eller de såkaldte leder-stole (også kendt som chef kontorstole).
 
Modellerne med kort og høj ryg er helt standard, og her er det mere smagen der kommer ind i billedet. Hvad kan du bedst lide? Der er dog en fordel med kontorstole med lav ryg, de er mindre og fylder ikke så meget på kontoret.
 
Ergonomiske kontorstole har vi dækket i trin 2. Disse koster ret meget, men er utrolige gode for kroppen under en lang arbejdsdag.
 
Chef-kontorstolen er for den rigtige boss. Disse stole er ofte fremstillet af læder, og de koster ligeså meget som ergonomiske. Søg kun efter disse stole, hvis du selv betragter dig som en boss eller ledertype.
 
Trin 3 - Sorter på de forskellige webshops
 
Eftersom du nu kender dit budget, og nogenlunde ved hvilken kontorstol model du søger efter, så er det meget nemmere at sortere alle de modeller fra som du ikke ønsker at købe.
 
Gå på Google og søg nu efter kontorstole.
 
Du vil på Googles side 1 finde et stort udvalg. Resten af op til dig. Husk at bruge "sortering af pris" på de forskellige webshops. Via den kan du hurtigt taste dit eget budget ind, og find de modeller du har råd til.

Kategori: Online butikker - Kontorstole
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 09-12-2012
Oprettet af: Sasa Kovacevic
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk