Nobacoo - din e cigaret shop

  
Titel: Nobacoo - din e cigaret shop
Beskrivelse:
De seneste tal fra Googles eget analyseværktøj Google Trends viser, at der aldrig har været flere søgninger på ordet e-cigaret. Fra november 2012 og til i dag, er der sket en stigning på næsten 400 %. Det er godt nok både sæson for nytårsfortsætter og rygestop og vejret motiverer jo heller ikke nødvendigvis til, at stå udenfor og fryse om fingrene, men en så markant stigning, vidner virkelig om en ny tendens.
Det bliver også understøttet af, at tallet for november 2012, altså også var det højeste nogensinde på daværende tidspunkt.
En af de websites, der mærker den store stigning er e-cigaret shoppen www.nobacoo.com, der har specialiseret sig i sælge start sæt, til danskere, som ønsker rygeafvæning.
Nobacoo har oplevet en markant stigning i trafik og kan også mærke på de spørgsmål kunderne stiller, at det er et produkt mange er nysgerrige omkring. Særligt det forhold, at du undgår op til 4000 skadelige tilsætningsstoffer, samt at der kan dampes både med og uden nikotin, er det der interesserer kunderne. Derudover er det selvfølgelig heller ikke uvæsentligt, at det for mange ex rygere er forbundet med store økonomiske besparelser, at tage dampen til sig i stedet.
En tommelfinger regel, er at du sparer omkring 80% når du har købt et startsæt, omregnet til almindelige cigaretter, svarer det til at kunne dampe så meget, som 20 almindelige cigaretter om dagen, for under 5 kr. pr. dag
Netop fordi, der er tale om damp og ikke røg, så undgår e-dampere at udsætte, andre for passiv rygning, hvilket socialt, selvfølgelig har en værdi. Mange ex-rygere har tidligere følt sig som jaget vildt, men kan nu pludselig ryge både i toget og på kontoret.
Pludselig kan man bare nyde følelsen igen, uden at blive kigget skævt til, det er altså rart når man er i nærheden af børn eller andre og så er der selvfølgelig alle de umiddelbare fordele som at man nedsætter risikoen for KOL, dårlig ånde, søvnbesvær, nikotin fingre og gule tænder.
e-smøger, som de elektroniske cigaretter også bliver kaldt, har altså mange fordele, men www.nobacoo.com vil gerne opfordre til, IKKE at begynde med at dampe hverken elektroniske cigaretter, E-piber, eller E-cigarer, hvis man ikke i forvejen er ryger.
Det er nemlig vigtigt, huske på, at der stadig er tale om kemi, uanset om man skifter den ene afhængighed ud med den anden.

Kategori: Online butikker - Webshop
Hjemmeside:
 

Facebook: Nobacoo
Twitter:
 

Aktiveret d.: 04-02-2013
Oprettet af: Nobacoo
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: e cigaret
Dato:
Kommentar: Ja, jeg er enig med dig, at salget af e cigaret er blevet øget i de senere år. Da e cigaret ikke påvirker ens helbred så mange mennesker bruger det. Det er grunden til salget har været stigende dag for dag. For at få en e cigaret besøg ecigaret.nu/collections/ecigaret

Navn: elektrisk cigaret
Dato:
Kommentar: Ja e cigaretten bliver mere og mere populære. Salget er også blevet forøget som sammenlignes med tidligere år. Den væsentligste årsag er, at dets anses for at være det bedste alternativ for tobak cigaret. Prøv besøge bigemma.com/e-cigaret/guides/, der har jeg kunne finde alt det seneste information. Kunne se at alle de store medier bringer e cigaret nyheder som får dette til at brede sig, medier som CNN, BBC, etc. Jeg tror om 10 år så har ecigaretten overhalet den almindelige!

Navn: e cigaret
Dato:
Kommentar: I agree with you sale of e cigarette has rapidly increasing the main reason behind this is that e cigarette is the best alternative for tobacco cigarette & it doesn't harm our body. To know more about e cigarette visit esmog.dk/collections/e-cigaret.Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk