Historien om Fossil ure

  
Titel: Historien om Fossil ure
Beskrivelse:
 
Det amerikanske firma Fossil, som fremstiller adskillige forskellige ting, såsom tøj, tasker, smykker etc., er en af de mest efterspurgte urproducenter på markedet. Firmaet har specialiseret sig i at producere ure i mange forskellige afskygninger og ikke blot sælge dem under eget navn, men også levere og udvikle ure i samarbejde med mange store og anerkendte designere.
 
Firmaet blev stiftet i 1984 af Tom Kartsotis, som efter at have rådført sig hos sin ældre bror, Kosta Kartsotis. I starten gik projektet ud på at score en profit på at importere materialer og ure fra Østen. Formålet med denne måde at føre forretning på, var at give et alternativ til de to løsninger som der hidtil havde været på det amerikanske urmarked: enten kunne man købe billige ure af tvivlsom kvalitet, eller også kunne man købe et imponerende, men også meget dyrt ur.
 
Der var derfor et behov, som endnu ikke var blevet opfyldt og det valgte de to brødre at forsøge at gøre noget ved. De satsede derfor på rimelige priser på ure med et smart og retroagtigt design med appel til det brede publikum. Denne vision faldt på et tørt sted og man oplevede hurtigt god succes.
 
I 2001 ønskede man et bringe noget af den schweiziske urkultur ind i Fossils egne produktioner, og dette opnåede man ved at opkøbe det schweiziske urfirma Zodiac, som har havde været på markedet siden 1882 og derfor om nogen vidste hvad schweizisk urmageri drejer sig om. Man tog yderligere et skridt i samme retning, da man i 2004 opkøbte det ligeledes schweiziske firma Michele Watch, som et led i at give high-end ure et retro look men samtidig beholde den høje kvalitet, som de schweiziske ure er kendt for.
 
Udover at føre sine egne ure under eget navn, så har Fossil samarbejdet med en lang række af designere omkring udviklingen og designet af ure. Blandt de mange designere som har valgt at slå pjalterne sammen med - og lagt navn til - Fossils urhåndværk, kan nævnes Phillippe Starck, DKNY, Burberry, Marc Jacobs og Adidas. Alle sammen store spillere på design- og modefronten.
Deres samarbejdsvillighed blåstempler for alvor hvilket stof som Fossils håndværk er gjort af og hvilken høje kvalitet det besidder, for der er ingen af disse samarbejdspartnere som ville lade sig nøje med det næstbedste.
 
I 2012 udvidede Fossil sit domæne yderligere, da man opkøbte firmaet Skagen Designs med danske rødder.
 
Mange vil frygte, at når nu prisen er en anden end man er vant til at se, når man shopper efter kvalitetsure, så må der været blevet gået på kompromis på materialerne, men det er stik i mod sandheden. Fossils kendetegn er et holdbart, stilet og tilgængeligt ur af bedste kvalitet.
 
Urene fra Fossil ses af mange som noget af det mest moderne og i processen med at designe et nyt ur bliver der hele tiden taget højde for nye trends og tendenser i urbranchen, således at man kun udstyrer køberne med det nyeste og mest trendy design, samtidig med at urene bliver drevet af et tidsløst urværk, med lang holdbarhed. Ikke to modeller er ens, men til gengæld er der mange modeller at vælge imellem, så selv de mest kræsne har mulighed for at få sig et lækkert Fossil ur.
 
 

Kategori: Online butikker - Smykker og ure
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 12-05-2013
Oprettet af: Kenni Nielsen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Hi to all, how is all, I think every one is getting more from this website, and your views are fastidious in favor of new visitors.
Dato:
Kommentar: Hi to all, how is all, I think every one is getting more from this website, and your views are fastidious in favor of
new visitors.


Navn: Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyways, just wanted to say excellent blog!
Dato:
Kommentar: Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment
didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyways,
just wanted to say excellent blog!


Navn: I love what you guys are up too. This type of clever work and reporting! Keep up the superb works guys I've incorporated you guys to our blogroll.
Dato:
Kommentar: I love what you guys are up too. This type of clever work and
reporting! Keep up the superb works guys I've incorporated you guys to our blogroll.


Navn: Hi! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions?
Dato:
Kommentar: Hi! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any suggestions?
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk