Furnicons Barcelona chair

  
Furnicons Barcelona chair
Titel: Furnicons Barcelona chair
Beskrivelse:
 
er et berømt værk, designet af Mies van der Rohe. Køb din Barcelona Chair kopi til den bedste pris hos Furnicons.com price.
 
Barcelona Chair, designet af Ludwig Mies van der Rohe, er et meget velkendt design blandt de ”moderne klassikere”.
 
Barcelona stolen blev designet til Verdensudstillingen i Barcelona i 1929. Denne minimalistiske loungestol blev realiseret i samarbejde med den venlige arkitekt Lily Reich. Det anføres, at Barcelona stolen har designerens karakter: ærlig, elegant og uden frynser. Hans motto "mindre er mere" er derfor understreget meget klart.
 
Barcelona stolen er kendetegnet ved sit forkromede stålstel og sit lædersæde. Designet er inspireret af den antikke klapstol. Du kan se dette på dens x-formede, polerede rustfri stålben. I dag kan du finde Barcelona stolen i mange kontor- og bankbygninger, levende op til sit rene og pæne design.
To Barcelona stole blev første gang udstillede på ”Barcelona International Exposition”, begge præsenterede i hvidt gede læder. I dag er Barcelona stolen tilgængelig i forskellige farver og læder typer. Barcelona stolen kom med en tilhørende fodskammel, tiltænkt som ”troner” for den spanske konge og dronning under åbningsceremonien for Verdensudstillingen. Senere blev en to- og tre-personers udgave af Barcelona stolen sat i produktion; med navnet Barcelona Couch. Den moderne reproduktion af Barcelona stolen er akkurat lige så attraktiv, moderne og funktionel som den første stol i 1929.
 I 1929 tegnede han den tyske pavillon for verdensudstillingen i Barcelona i Spanien: en bygning bestående af stramme, lige overflader, udført i et spektrum af luksuriøse materialer. Van der Rohe arkitektoniske stil er præget af stramme linjer, brug af stål, beton, glas og smart udtænkt med smukke kantede former. Man kan virkelig sige, at mottoet "Less is more" opsummerer hans stil. Formerne skulle reduceres til et minimum, men det skulle være perfekt alligevel. På denne måde kan man sige, at han er opfinderen af standard skyskraberen; en 'blok' der består af en stålramme fyldt med glas, hvor den ydre væg ikke længere har en støttende funktion, hele bygningen blev understøttet af en indre ramme.
 

Kategori: Online butikker - Møbler
Hjemmeside:
 
http://www.furnicons.com
Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 17-03-2013
Oprettet af: Sara
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating: Se Trustpilot rating

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk