Øreringe

  
Titel: Øreringe
Beskrivelse:
 
Det fleste kvinder fik huller i ørerne da de stadig var piger, og det markere en slags overgang fra pige- til kvindelivet. Det er det tidspunkt, hvor man begynder at gå med rigtige smykker, og en ny og spændende verden ligger forude.
 
Langt de fleste kvinder har huller i ørerne, og åreringe er nogle af de mest brugte smykker, der findes. De er ofte mindre end mange andre smykker, og mange kvinder har flere par øreringe – mindst et par til hvert et look.
De fleste kvinder bærer regelmæssigt øreringe, næsten hver dag. Så det er ikke så underligt, at øreringe er en af de mest populære former for tilbehør.
I modsætning til ringe, armbånd eller halskæder, er kvinder langt mere tilbøjelige til at eje flere par øreringe.
 
Fordi det er et så alsidigt et tilbehør, har de fleste kvinder ganske mange par øreringe, og det er sjældent, at samlingen ikke indeholder flere forskellige slags øreringe. Man kan opdele øreringe i to forskellige grupper: hverdagssmykker og dem til særlige lejligheder. De færreste kvinder tager et par diamant øreringe på om morgenen inden de tager på arbejde. Omvendt er de imiterede guldøreringe ikke et oplagt valg til et bryllup.
 
Øreringe er stadig mest et smykke, som tiltaler kvinder. Hvor det ikke er sjældent, at en mand bærer en halskæde, en ring eller et armbånd, er det stadigt relativt atypisk at se en mand med ørering. Det gør øreringe til en særligt feminin smykkeform, og det er måske derfor så mange kvinder har flere par øreringe. Det er en måde, kvinder kan markere deres femininitet – til glæde for både dem selv og mænd.
 
Det er relativt nemt at finde et par øreringe, som passer til det tøj, man vil have på. De findes i et utalt af varianter, stilarter og designs, så det er aldrig et problem at finde et par, som falder i ens smag. Mange af de større tøjkæder tilbyder masser af accessories – og heriblandt også øreringe – til meget billige penge, så de er særdeles let at finde både øreringe, halskæder, ringe, armbånd og meget andet, der passer til både din stil, humør og andledningen.
 
Men øreringe skal ikke kun passe til tøjet. De skal også passe til den person, som skal bære dem. En person med lys hud, bør f.eks. undgå skinnende eller lyse øreringe. Det kan nemlig få dem til at se blege ud. Vælg i stedet smykker i varmere farver – f.eks. perler eller hvidguld, som har en særlig glød, der komplimenterer lys hud rigtigt flot.
 
Man bør også tænke på hovedform, når man vælger øreringe. Vore ansigter får meget opmærksomhed, og det er særligt vigtigt at, de smykker vi bærer på denne del af kroppen virkelig komplimenterer vore fysiske træk. Et rundt hoved har brug for aflange øreringe for at får hovedet til at se mere ovalt ud, mens et mere aflangt hoved kan have nytte af runde øreringe. Det vil nemlig trække i den anden retning. Men det er naturligvis også vigtigt, at øreringene passer til dit tøj, og frem for alt dig selv. Hvis du husker på alle disse ting, når du shopper øreringe, så er du sikker på at finde nogle fede øreringe, som virkelig vil understrege din stil og personlighed. Der er uendelige muligheder, så der er ingen begrænsninger – kun fantasien sætter grænsen. Dit næste par øreringe skal passe til din ansigtsform, din stil, din personlighed, din farve og anledningen. Så vil du med garanti vende hoveder blandt de mennesker, du skal være sammen med – og hvilken kvinde vil ikke gerne være centrum for de andres opmærksomhed?

Kategori: Online butikker - Smykker og ure
Hjemmeside:
 

Facebook: Werring Smykker
Twitter:
 
https://twitter.com/Werring_Smykker
Aktiveret d.: 12-05-2013
Oprettet af: Werring
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk