Samsung Galaxy S4 mini

  
Titel: Samsung Galaxy S4 mini
Beskrivelse:
 
Den Sydkoreanske mobilproducent Samsung har udviklet en ny mobil, Galaxy S4 Mini, som bliver præsenteret den 20 Juni i London.
Der har været mange rygter om den nye Samsung Galaxy S4 Mini og vi præsenterer alle fordele og ulemper af mobilen her.
 
Den kommende Samsung Galaxy S4 Mini har et display på en størrelse af 4,3 Inch med en opløsning på 960 x 540 Pixel. I forhold til dens storebror, Samsung Galaxy S4, der har 1920 x 1080 Pixel, er den lidt dårligere hvilket dog kan udlignes af dens Amoled Display. Et Amoled display viser billeder og videoer kniv skarpe.
 
Hvis der kigges på hardwaren, ligger Samsung Galaxy S4 mini lidt bagud i forhold til sin storebror. Mobilen får kun 2 processorer i forhold til de 4 Samsung Galaxy S4 har. Udover Dual Core Processer på 1,7 GHZ kommer mobilen med hukommelse på 1,5 Gb. Sammenspillet mellem hardwaren er meget tilfredsstillende og brugeren bliver glad over den præstation Samsung Galaxy Mini leverer.
 
Når man kigger på mobiler er et af de vigtigste sammenligningspunkter dets kamera. Samsung Galaxy S4 mini skyder skarpe billeder med dets 8 Mega Pixel kamera på bagsiden. Derudover kommer mobilen med et 1,9 Mega Pixel kamera på front siden som er perfekt til self shots eller video telefoni.
Men oplevelsen af et kamera er stærkt afhængig af dets sammenspil med softwaren. Her har Samsung desværre ikke givet så mange informationer, dog kan vi røbe at mobilen får en panorama funktion.
Softwaren og dens funktioner er en vigtig faktor i forbindelse med bruger tilfredsheden. Her findes der dog mange forskellige rygter om Samsung Galaxy S4 mini, nogle mindre og andre mere pålidelige. Man kan dog altid sige at mobilen kommer med det seneste Android styre system på markedet. Dette betyder at man med mobilen er i stand til at køre de seneste apps. Udover det kommer mobilen ud med andre forskellige apps til brugeren der ikke findes på markedet. Dette kommer dog til at være en overraskelse til brugeren.
 
Er man til ekstra udstyr fås der også mobiltilbehør og covers til Samsung Galaxy S4 mini.
 
Alt i alt kan Samsung Galaxy S4 Mini betragtes som en lillebror med en lidt dårligere hardware og funktioner. Dog vil brugeren stadig få en god oplevelse og nytte af den i hverdagen.
 
 
 

Kategori: Internet og Computer - Telefoni
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 29-09-2013
Oprettet af: Pia Petersen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk