Løbehjul med store hjul er gode for hele koppen

  
Titel: Løbehjul med store hjul er gode for hele koppen
Beskrivelse:
 
Hvis du er vant til at køre på de almindelige sammenklappelige løbehjul med de små rulleskøjtehjul, så kender du fornemmelsen af hele tiden at blive stoppet af fortovsfliser, brosten og småsten på din vej.
 
Første gang du prøver et af de nye løbehjul med store hjul, vil du have svært ved at vende tilbage til et traditionelt løbehjul. For det første er farten en hel anden. Det giver sig selv at jo større hjul du kører med, jo højere fart kan du opnå. For det andet vil du opleve at de store gummihjul nemt overkommer diverse forhindringer på gaden eller fortovet. Ja, du kan sågar køre på grusstier, græsplæner og andet terræn der før var uden for din rækkevidde på løbehjul. Et almindeligt løbehjul er fint som legetøj for børn og til kortere ture på glat underlag, men har du større behov end dette, skal du kigge efter et af dem med store hjul.
 
Hvor du på en cykel primært bruger benene til et komme frem med, er et løbehjul med store hjul et såkaldt all-body action køretøj. Med andre ord et transportmiddel, hvor du bruger hele kroppen til at skabe fremdrift. Du bruger på et løbehjul ben og hofter til at sparke fra med og du bruger hele overkroppen til at styre og skabe stabilitet med. Du kan nemt skifte mellem det ene ben og det andet og du belaster ikke kroppen som når du løber.
 
Hvor du på et almindeligt løbehjul kan have en tendens til at stå foroverbøjet på grund af det lave styr – en ting du også oplever på en sportscykel, giver det nye løbehjul med store hjul en sund og rank opretstående kørestilling, der er rigtig god for din krop. Med andre ord styrker du din kondition ved at køre på løbehjul – uden at belaste led og muskler.
 
 

Kategori: Online butikker - Legetøj
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 03-11-2013
Oprettet af: Thomas
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk