Gaming og udstyr

  
Titel: Gaming og udstyr
Beskrivelse:
E-sports er kommet for at blive - og er endda begyndt at blive anerkendt flere steder i verden. I USA kan man fx skrive på sit CV, at man har levet af at spille computerspil i form af eksempelvis League of Legends. Herhjemme er det også blevet sat megen fokus på gaming, og der har været snak om at stemple FIFA-spillere som sportsmænd, og der har været snak om at oprette regulære landshold. Derudover har de største streamere herhjemme over 100.000 subscribers, og nogle af de bedst betalte direktører i verden, står i spidsen for de store spilgiganter.
 
Som ovenstående eksemplificerer, så er der meget ved gaming, som folk tænder på - og som folk gerne vil følge med i. Hvis du læser denne artikel, så er du formentlig en af de folk, som synes gaming er rigtigt fedt. Men hvordan finder man det rigtige hardware til gaming, og hvor kan man blive klogere på udviklingen? Ja, du kan jo starte med at læse denne korte artikel - og ellers følge med på hjemmesiden Deviate, som du finder her.
Find det rigtige udstyr
En af de vigtigste ting, når det kommer til gaming udstyr, er dit tastatur. Her har du mange valgmuligheder, og du kan sagtens mærke forskellen på et ringe tastatur - og et dyrt gamer tastatur. Det billige tastatur rammes nemt af ghosting, og responstiden (eller polling raten) er som oftest ringe. Med et gamer keyboard i en god kvalitet, er du sikret at tastaturet ragerer på alle dine inputs - og det reagerer med den kortest mulige responstid.
 
Derudover kan du også vælge at investere i et mekanisk keyboard, som er konstrueret på en anden måde end et normal gamer tastatur. Dette betyder længere holbarhed, robust byggekvalitet og bedre føling med dit spil.
 
Som ekstra bonus kommer de fleste gaming keyboards med programmerbare taster, baggrundsbelysning og indstillelige profiler.

Kategori: Internet og Computer - Hardware
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 08-12-2013
Oprettet af: Nicklas Holm
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk