Smykker med aske

  
Titel: Smykker med aske
Beskrivelse:
Smykker med aske kan give kuldegysninger hos de fleste danskere. Aske forbindes nemlig ofte med død og stærke følelser. Det er derfor heller ikke med åbne arme, at ideen om askesmykker er blevet modtaget. Det vækker nemlig stærke følelser hos mange folk. Omend man skal huske på, hvilken form for aske der er tale om.
 
Det er specielt afdøde kæledyr der bliver foreviget i disse smykker, hvilket der tages afstand fra hos visse politikere på Christiansborg. Det er Pernille Vigsø Bagge og Manu Sareen, der har været fremme i mediebilledet.
 
Om det skyldes et forsøg på at vinde stemmer, ved at ramme den generelle mening, må være op til den enkelte at vurdere. Sikkert er det i hvert fald, at det er ulovligt at benytte menneskers aske til smykker.
Du kan derfor være helt roligt hvis du frygter, at afdøde familiemedlemmer pludselig kan findes om halsen eller på fingrene af din tante eller kusine. Det kommer ikke til at ske ifølge Manu Sareen.
I første omgang er det primært kæledyrs aske, der benyttes til formålet. Ikke desto mindre stiller det et moralsk dilemma for mange.
 
Er askesmykker moralsk forkasteligt?
Der er meget delte meninger om, hvor vidt det er moralsk forsvarligt eller forkasteligt at fremstille askesmykker. Smykkeproducenten Andrea van Weber siger til DR nyheder, at hun har modtage denne type henvendelser fra flere kunder med interesse for askesmykker.
 
Det er et emne der deler vandene hos den danske befolkningen og netop derfor er det svært at ændre på lovgivningen, der forbyder aske fra mennesker.
 
På nuværende tidspunkt må producenterne holde sig til kæledyr og det bliver nok aldrig tilladt at benytte menneskers aske. Hvilken politiker/parti skulle have modet til at gå imod store dele af befolkningen?
Og hvad med de problemstillinger der opstår, hvis der er delte meninger internt i familien? Det er et rigtig ømt område og derfor er det nok bedst, at askesmykker forbeholdes kæledyr og ikke andet.
 
Hvad er din mening om emnet? Er det forkasteligt, eller i orden at man vælger at lave et smykke ud at sit afdøde kæledyr. Så man derved kan huske på det og minde det, ved at bære det på kroppen.
 
 
 

Kategori: Online butikker - Smykker og ure
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 03-11-2013
Oprettet af: John D
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: I really like what you guys tend to be up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the awesome works guys I've incorporated you guys to our blogroll.
Dato:
Kommentar: I really like what you guys tend to be up too.

This sort of clever work and coverage! Keep up the awesome
works guys I've incorporated you guys to our blogroll.
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk