Havsalt kan helbrede

  
Titel: Havsalt kan helbrede
Beskrivelse:
Psoriasis er en sygdom der reagerer som noget, der ligner en betændelse i huden. Det ses ofte som eksem på store dele af huden, og det veksler en del hos de der rammes. Dette både med hensyn til, hvor på huden den sidder, hvor længe det varer, hvordan pletterne ser ud og hvor ofte der er et udbrud. Det kan være en lidelse af kosmetisk karakter, men for en del patienter opleves det som stærkt generende på grund af en stærk hudkløe. Årsagen til lidelse er ikke helt klarlagt, men til gengæld kender man til lindrende eller ligefrem helbredende præparater. Hos Kingbo i Odder finder du et produkt, der forener mange års viden med nylige opdagelser. Mange af Kingbo´s tidligere kunder skriver tit til Kingbo og fortæller hvor begejstrede de er over den forrygende shampoo som hjælper mod Psoriasis i hovedbunden, shampooen hedder Kløende hovedbund, som er vidunderkur. Shampooen fjerner skæl og skæleksem, kløe og svien i hovedbunden.
 
Shampooen er fremstillet af en stærk saltkoncentration som foregår i restaurerede saltsydehytter fra middelalderen. Magnesium-saltopløsninger, som er et restprodukt ved saltsydningen, har vist sig effektiv i behandlingen af forskellige hudlidelser. Det er dette Kingbo kan tilbyde forbrugere som en Læsø-shampoo samt en række sæber, hvor der indgår andre naturprodukter som ingredienser.
 
Shampooen indeholder ekstra mange mineraler og vitaminer fra salt og flere urter, der har en positiv virkning på både hud og hår. Urterne kamille, mynte og brændenælde virker bakteriedræbende, beroligende og medvirker til at give håret en særlig stråleglans og fylde. Salt er desuden en virkelig skønhedskur for din hud, når du skyller dit hår. Havvand vasker de mest iøjnefaldende tørheds-rynker væk, og det er exceptionelt rigt på gavnlige mineraler, sporstoffer og ioner, som kan absorberes lige gennem huden. Besøg Kingbo nu, og find denne fremragende shampoo, er stolte af at markedsføre en række Læsø produkter, der er med til at understøtte øsamfundets økonomi og forskningen på øen.
 
 

Kategori: Online butikker - Hudpleje
Hjemmeside:
 

Facebook: Kingbodk
Twitter:
 

Aktiveret d.: 14-12-2013
Oprettet af: Birgitte Mathiesen
Adresse: Grundvejen 48
By: Stouby
Post nr.: 1740
Telefon nr.: 52897713

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Hello, Neat post. There's an issue along with your web site in internet explorer, would test this? IE nonetheless is the market leader and a good element of folks will omit your fantastic writing because of this problem.
Dato:
Kommentar: Hello, Neat post. There's an issue along with your web site in internet explorer, would test this?
IE nonetheless is the market leader and a good element of folks
will omit your fantastic writing because of this problem.
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk