Har du problemer med fordøjelsen? en glutenfri livsstil kan være løsningen

  
Titel: Har du problemer med fordøjelsen? en glutenfri livsstil kan være løsningen
Beskrivelse:
Har du ofte ondt i maven og problemer med forstoppelsen? Så kan en omlægning til glutenfri og eventuel mælkefri livsstil være en god løsning. Det kan være meget pinefuldt at have fordøjelses problemer og forstoppelse og mange bliver udover den fysiske påvirkning også påvirket psykisk og mentalt og mange oplever depressionslignende symptomer.
 
Gennem de sidste 8 år har jeg drevet Rikana Sundkost som er en online butik med speciale i at levere glutenfri, sukkerfri og mælkefri produkter til de danske forbrugere. Mit udgangspunkt for at starte butikken var at min egen søn havde store problemer med fordøjelsen og ondt i maven og vi efter mange afveje fandt en glutenfri diæt som testede af på ham og sikken en forandring. 
 
Siden da har jeg været vidne til utallige mennesker der har oplevet den samme forandring efter de startede på en glutenfri og mælkefri diæt - mange har beskrevet det som en epoke gørende forandring i deres liv som har betydet ALT for deres daglige velbefindende. Den afgørende faktor har oftest været at folk har droppet gluten og mælk helt i en periode.
 
Der findes et hav af glutenfri diæter på Nettet i og i diverse helsebøger, så det kan være lidt en jungle at finde rundt i, så se dig godt for. Jeg kan fx varmt anbefale at læse på Mad for Livet hvor du finder masser af gode kvalitets info om glutenfri livsstil.
 
Du er altid velkommen til at kontakte mig gode råd og tips til glutenfri og allergenfri livsstil. Ønsker du at gå mere i dybden med at sammensætte en skræddersyet diæt der passer til dig så tilbyder jeg også kostvejledning for børn og voksne. 
 
 
 
Venligst 
Karina Jensen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kategori: Online butikker - Mad og drikke
Hjemmeside:
 

Facebook: Rikana sundkost
Twitter:
 

Aktiveret d.: 24-01-2014
Oprettet af: Karina Jensen
Adresse: Dalengen 14
By: Jyllinge
Post nr.: 4040
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk