Spis den sunde fiskeolie der er helt ren

  
Titel: Spis den sunde fiskeolie der er helt ren
Beskrivelse:

Lekaform fiskeolie billig og bedst

Lekaform fiskeolie er original olie fabrikeret på grundlag af sardiner og ansjoser, som hales op, når sæsonen er særlig gunstig. Dette sker med andre ord lige efter, at fiskene i sommerhalvåret nærmer sig kysterne for at gyde. Ansjoser og sardiner spiser meget mere plankton på dette tidspunkt. Disse småfisk har en meget stor sundhedsværdi på grund af deres store indhold af flerumættede fedtsyrer. Hertil kommer at de er første led i den marine fødekæde hvilket leder til, at der koncentreres mindre af dioxin, pesticider og tungmetaller.

Lekaform fiskeolie indeholder en særlig kombination af langkædede flerumættede fedtsyrer EPA, DHA og GLA fra EPA-rig marin olie og kæmpenatlysolie. Disse langkædede polyumættede fedtsyrer spiller en vigtig rolle i udviklingen af øjet og hjernen; især syn, koordination, hukommelse og koncentration.

 

Den australske forsker Natalie Sinn gennemførte et projekt med fokus på børn og voksne med ADHD, hvor omega-3 og omega-6 forsøg indgik i forsøget på at etablere mulige årsager til en ændring i børns evne til læring og ADHD symptomer. Resultaterne viste, at tilskud af fedtsyrer havde en signifikant lindrende effekt på symptomer med hensyn til ADHD, og at det forbedrede indlæringsevnen. Tidligere forskning udført fra Oxford Universitet viste, at for en stikprøve på 117 børn med læringsproblemer og adfærdsmæssige problemer var der mærkbare ændringer for 40 % af de, der tog Lekaform hvad forbedringer i læsning og stavning angik.

 

Nogle forskere mener, at kronisk træthedssyndrom opstår, når frie radikaler hæmmer cellernes mitokondrier i at producere energi. Træthed, kvalme, diarré, søvnløshed hos kronisk trætte patienter mindskes ved indtaget af Omega 3 fedtsyrer, som modvirker disse frie radikaler. To nylige undersøgelser konstaterer, at både mitokondriefunktionen og træthed var væsentligt forbedret i både moderat og kronisk trætte patienter. Man mener, at en infektion i centralnervesystemet hæmmer celler fra at producere sunde membraner. 'Lekaform ' menes at have en gunstig modvirkning på vira, der forårsager kronisk træthed.

 

Fra et kemisk synspunkt er flerumættede fedtstoffer simpelthen fedtstoffer, der har mere end et dobbeltbundet (umættet) kulstof i molekylet. Flerumættede fedtstoffer er typisk flydende ved stuetemperatur og når de er afkølede. Flerumættede fedtstoffer har en gavnlig effekt på helbredet, når de indtages i moderate mængder, og når de bruges til at erstatte de mættede fedt- eller transfedtsyrer. Flerumættede fedtstoffer hjælper til med at formindske kolesterol i blodet og sænker ens risiko for hjerte- og kredsløbssygdomme. Fedtsyrerne omfatter essentielle fedtstoffer, som kroppen har brug for, men ikke kan producere selv - såsom omega-6 og omega-3. Omega-6 og omega-3 spiller en afgørende rolle for hjernens funktion og for en normal vækst og udvikling af ens krop. Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilke fedtstoffer der indgår i ens daglige indtag af fødevarer. For at bevare et godt helbred bør fedtstoffer i de fødevarer, man spiser, udgøre mellem 25 og 35 procent af det daglige kalorieindtag. De fleste af disse fedtstoffer skal helst være enkeltumættede og flerumættede. Det er vigtigt at holde øje med, at man spiser fødevarer med enkeltumættet fedt og/eller flerumættede fedt i stedet for fødevarer med højt indhold af mættet fedt eller trans-fedt.


Kategori: Velvær og sundhed - Sundhed
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-11-2014
Oprettet af: Pernille Nielsen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk