Skån dine håndled under madlavning

  
Titel: Skån dine håndled under madlavning
Beskrivelse:

I takt med alderen oplever mange, at de udvikler enten slidgigt eller seneskedebetændelse. Det er ofte i håndleddene, som gennem livet bliver belastet meget.

Har man først fået gigt eller seneskedebetændelse, er det utroligt svært at slippe af med igen. Derfor erfarer mange, at gøremål i hverdagen, som tidligere var små og banale, pludseligt bliver vanskeligere. Et eksempel er madlavningen. Har man seneskedebetændelse vil almindelige køkkenknive være smertefulde at bruge. En typisk brødkniv har normalt et skaft, som sidder i forlængelse af selve knivbladet. Når man skærer, lægger man så en høj belastning på håndleddet. Som alternativ kan man med fordel købe en køkkenkniv, hvor skaftet vender lodret i forhold til knivbladet. Den type ergonomiske køkkenknive er særligt skånsomme for dine håndled. Det lodrette skaft betyder nemlig, at du i stedet bruger muskulaturen i underarmen til at skære med. En ergonomisk køkkenkniv betragtes som et hjælpemiddel, og kan derfor ikke købes i normale butikker. I stedet skal du lede hos en seniorshop eller et seniorland, såsom LivetSomSenior. I seniorshoppen ved LivetSomSenior finder du både en ergonomisk brødkniv, en ergonomisk grøntsagskniv og en ergonomisk kødkniv. Endeligt har LivetSomSenior’s seniorshop også en børste til grøntsager, som sættes fast på fingrene.

Lider du af slidgigt, kan du endvidere overveje også at udskifte det normale bestik. Almindeligt bestik er normalt tyndt og fladt. Med gigt i fingrene eller essentiel tremor kan det være svært at holde fast i. Derfor fører LivetSomSenior også et bredt udvalg af bestik, som enten sættes fast på hånden med et greb, eller hvor skaftet er rundt og væsentligt tykkere. Den type bestik har desuden en særlig non-slip belægning, så det ligger ekstra godt i hånden. Endvidere kan man på den bestik til gigtramte justere hovedet på både ske og gaffel, så det drejes 90 grader i forhold til skaftet. Dermed formindskes den bevægelse, som armen skal lave, for at føre maden fra tallerknen og op til munden.

Klik her for at besøge seniorshoppen LivetSomSenior, som forhandler et stort udvalg af hjælpemidler til ældre.


Kategori: Velvær og sundhed - Sundhed
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 14-04-2015
Oprettet af: KarstenW
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk