Billige kontaktlinser på nettet

  
Titel: Billige kontaktlinser på nettet
Beskrivelse:

Langt de fleste danskere køber deres kontaktlinser hos de danske optikere, som blot er forhandlere af producenternes kontaktlinser under deres eget navn.
Det betyder at du som bruger af kontaktlinser betaler for det ekstra led, hvilket absolut ikke gør dem billigere.
Og når man regner på hvad det vil koste en bruger af linser i løbet af personens liv, er der tale om store summer hvor den mulige besparelse også er ganske betragtelig.

Hvis du er kunde hos Louis Nielsen og bruger deres "egne" linser kaldet Easyvision optisys, så betaler du 225 kr. pr. mdr.
Men denne linse er lavet af firmaet Alcon og hedder faktisk "Focus DAILIES All Day Comfort", som kan købes på de forskellige webshops som forhandler kontaktlinser.

Her tager de omkring 199 kr. pr. mdr., det vil sige at du spare 25 kr. hvilket i sig selv ikke lyder af mange penge hvilket det dog er...
Tag mig selv f.eks. 40 år og har brugt linser de sidste 25 år, havde jeg købt dem via nettet ville jeg have sparet ikke mindre end 7.500 kr. hvilket i min verden rækker til mere end 4 par sko..
Jeg har selv tidligere sagt at der var ikke noget at spare, for jeg er medlem af sygeforsikringen Danmark og jeg får ikke det tilskud hvis jeg ikke bruger en optiker. Men dette er faktisk forkert, det eneste de kræver er at du har fået fortaget en synstest 1 gang om året. Denne kan du få fortaget hos en øjnlæge eller en af de eksisterende brilleforretninger, som dog tager omkring 110 kr. for det.

Så vil du spare nogle penge, er de forskellige webshops måske en ide.!!?

Du kan jo altid prøve det, spare lidt penge og er det ikke for dig er den faste linseforhandler jo ikke længere væk end en mail.!


Kategori: Velvær og sundhed - Syn
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 02-07-2015
Oprettet af: Linkdatabase
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk