Kostplan og styrketræning

  
Titel: Kostplan og styrketræning
Beskrivelse:

Kostplan og styrketræning = vægttab

I Danmark er der stor fokus på styrketræning og især at tabe sig og se godt ud. Styrketræning kan give meget hvis man gerne vil tabe sig, men det er ikke det vigtigste hvis man ønsker at tabe sig. Kostplan er en vigtigere del for vægttab end selve styrketræningen er. Der findes mange varianter af kostplaner, og det er ikke noget man bare lige selv kan gøre 100 %. Vil man gerne have en ordentlig kostplan som stemmer overens med de mål man gerne vil nå med vægttab osv., er det en god ide at få en til at lave en kostplan for en. En kostplan bliver skræddersyet til netop dine mål og behov, og derfor er det ikke sikkert at hver eneste kostplan ligner hinanden. Derfor kan man ikke altid bare kopierer en andens kostplan, da det ikke er sikkert at det er det samme man vil opnå. En kostplan bliver som sagt lavet ud fra ens mål og behov, nogle vil gerne tabe sig og andre skal tage på, hvis de bruger styrketræning til konkurrence osv. Bruger man styrketræning til konkurrence, så skal man tit spise meget mere end man normalt gør, og samtidig er det nogle andre råvarer man skal indtage. Derfor er det en god ide at få snakket med en der ved hvad han laver, så han kan hjælpe dig med at komme ordentligt i gang med kostplanen. Som regel siger man at 80 % af vægttabet skal komme af hvad man spiser og 20 % kommer af styrketræning. Man kan derfor ikke tro at styrketræning er nok til vægttab, selvfølgelig vil man blive stærkere og hvis man også laver cardio osv. vil man selvfølgelig også kunne mærke vægttabet. Dog er det mere hvad man spiser som har indflydelse på det store vægttab, for spiser man som man altid har gjort, vil man tage på i muskler, men ikke tabe noget fedt, og det er ikke det man ønsker.


Mange fitness centre tilbyder at lave en kostplan for en, og dette kan man sagtens benytte sig af. Her kan man samtidig få lavet en styrketræningsprogram, så man dermed også sikrer sig at man laver det rigtige når man styrketræner. Styrketræning er en sport i sig selv, og det hjælper ikke noget bare at bruge nogle forskellige maskiner og så tro at det hele bliver bedre. Det er en god ide at have et mål med sin træning og vide hvilke maskiner der træner hvad, og hvilke maskiner man skal tage. Der er stor forskel på mennesker, og mennesker har forskelle præferencer indenfor styrketræning, nogle vil kun bruge maskiner, andre vil hellere bruge frivægte. I det store hele er der ikke den store forskel på hvad man bruger, men den forskel der er, er at man også træner balance hvis man bruger frivægte. Derimod kan man som regel tage mere på maskinerne, da den hjælper en med at holde balancen, og da balancen er vigtig i styrketræning, kan man som regel tage mere. Få lavet en kostplan og et styrketræningsprogram og så er man godt på vej mod et vægttab.

 

Kostplan og styrketrænings vs. cardio

Der er mange mennesker der tror at cardio er vejen frem hvis man gerne vil tabe sig, og det er på sin vis rigtig nok, men der er dog flere ting i det. Man kan ikke gå ned i et fitness center og kun lave cardio hvis man gerne vil tabe sig. Cardio er en god form for motion, men den er ikke nødvendig for dig hvis du vil have vægttab. Som beskrevet tidligere er en kostplan og et styrketræningsprogram er en de vigtigste kilder til vægttab, og det er her man skal ligge sine kræfter. For vægttab er det 80 % af ens kost der tæller, og kun 20 % af styrketræning, hvilket er en stor del til kosten. Vil man samtidig gerne styrketræne, så skal man huske på at man får større muskler, og derfor tager man på i muskler, hvilket godt kan gøre at vægttabet ikke kommer så hurtigt. Cardio er god for konditionen, men ikke god for dit vægttab, da man nedbryder ens muskler for meget. Derfor hold dig til en kostplan og styrketræning


Kategori: Velvær og sundhed - Coaching
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 13-10-2015
Oprettet af: Jonas J
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk