Psykologisk rådgivning

  
Titel: Psykologisk rådgivning
Beskrivelse:

Hverdagen rummer mange stressfaktorer. Børnefamilier og alle andre i den arbejdsdygtige alder, skal hurtigt ud af fjerene, komme i bad, bade og fodre ungerne med sundt speltbrød.

Man skal møde tidligt ind på jobbet og smile til kollegaerne mens man tilbeder chefen.... ahhr nu er det vist overdrevet en smule, men der er ingen tvivl om at med det samfund vi lever i så er der desværre mange der oplever at få stress og / eller en depression. Det kan være ganske forfærdeligt at blive ramt, og også for resten af familien, betyder det en trygget stemning. 

Hvis I er så uheldige at blive ramt af for eksempel stress eller deprerssion, så er der heldigvis hjælp at hente. Cektos psykologerne, der har kontor i København og Næstved har specialiceret sig i at yde terapi der blandt andet kan afhjælpe stress og depression.

Den mest almindelige terapiform hos de fleste psykologer er kognitiv terapi, som Cektos også mestrer. De er dog mest kendt for noget andet - nemlig for at være den eneste psykologiske klinik i Danmark med certificerede metakognitive psykologer.

Metakognitiv terapi er simpelthen en helt ny terapiform, der meget grundlæggende adskiller sig fra kognitiv terapi. Metakognitiv terapi fungerer som en korttidsbehandling, der har fokus på at minimere bestemte mentale strategier, der er under mistanke for at give bagslag. Strategien er dermed under mistanke for at være den primære årsag til psykiske symptomer som f.eks. stress, angst og depression. Strategierne kan udmønte sig i for eksempel forlænget tænkning som bekymringer, grublerier, trusselsmonitorering og undgåelse i deltagelse sociale aktiviteter.

Sidder du på "den anden side" af skrivebordet, og har klienter med ovenstående symptomer, så har du mulighed for at modtage undervisning i metakognitiv terapi hos Cektos - her kan du vælge mellem adskillige kursusforløb afhængig af din baggrund, dine klienter og dine ambitioner. Er I en virksomhed med flere medarbejdere, der arbejder med klienter, der ofte har relativt ens traumer, så har vi også erfaring i at strikke specialdesignede kurser sammen.


Kategori: Erhverv - Rådgivning
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 17-11-2015
Oprettet af: Lasse
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk