Smukke skinnende vinduer

  
Titel: Smukke skinnende vinduer
Beskrivelse:

Når regnen bare siler ned og det hele er gråt i gråt, er der ikke noget, der bringer humøret tilbage i top som smukke skinnende vinduer. Når solen bryder frem og man kan nyde den smukke udsigt gennem vinduer, der glimter, så er smilet tilbage på alle kinder.

Det kan være svært at finde en dygtig vinduespudser. Tulstrup Vinduespolering leverer smukke vinduer i hele Nordsjælland, så hvis du skal nyde det smukke solskin gennem flotte vinduesruder, så giv os et kald på 4821 0809.

Husk, at du resten af 2015 kan få skattefradrag for serviceydelser. Det såkaldte håndværkerfradrag, hvis officielle navn er BoligJobordningen har været omgærdet af meget diskussion blandt folketingspolitikerne. Den gamle regering - bestående af Socialdemokraterne og Radikale Venstre - var af den opfattelse, at fradraget ikke længere var relevant. Ordningen var først og fremmest indført for at sætte gang i de økonomiske hjul i Danmark. Efter finanskrisen har lysten til at bruge penge på håndværkeropgaver og serviceydelser i bund. Derfor indførte man et fradrag, så den økonomiske byrde blev mindre for borgerne og incitamentet til at investere blev større.

I og med at økonomien i Danmark har rettet sig op, besluttede den gamle regering at afskaffe ordningen. Da Lars Løkke Rasmussen tiltrådte som statsminister i juni var hans første at genindføre skattefradraget, idet man mente at erhvervslivet stadig havde brug for en lille håndsrækning. For vinduespudsning udløber muligheden for fradrag dog med udgangen af 2015, så det gælder om at være hurtigt ude, hvis du skal have gavn af det.

Da venstreregeringen genindførte fradraget var der nemlig den ændring, at man fra 1. januar 2016 er nødt til at have et energibesparende sigte for at kunne få fradrag. Man kan sige meget godt om vinduespudsning, men det er desværre ikke energibesparende. Vi har derfor temmelig travlt her i slutningen af året. Skynd dig derfor at ringe til os, så du kan sikre dig vinduespudsning til en god pris.


Kategori: Erhverv - Serviceydelser
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 17-11-2015
Oprettet af: Tulstrup Vinduespolering
Adresse: Bolandsvej 40
By: Skævinge
Post nr.: 3320
Telefon nr.: 48210809

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk