Hvad er en fuldmagt - Få hjælp fra en boligadvokat

  
Titel: Hvad er en fuldmagt - Få hjælp fra en boligadvokat
Beskrivelse:

Hvordan laver man en fuldmagt?

En fuldmagt er et dokument, hvor du giver en anden person ret til at træffe bestemte beslutninger og handle på dine vegne. Ofte giver man en fuldmagt til sin ægtefælle eller en anden nær slægtning, som man har fuld tillid til. Den person, som du giver fuldmagten til, kaldes fuldmægtig. Du kaldes selv fuldmagtsgiver. Du kan få hjælp til at oprette en fuldmagt hos en advokat. Søger du en boligadvokat så læs eventuelt med her.

Når du opretter en fuldmagt, fraskriver du dig ikke retten til at træffe beslutninger og handle selv. Du giver bare en anden person ret til også at handle på dine vegne. Hvis du selv er i stand til at give anvisninger, skal den anden person følge dine beslutninger og altid handle i din interesse. Du kan til hver en tid tilbagekalde en fuldmagt. Du kender uden tvivl til fuldmagter fra dagligdagen, når du fra postvæsnet får besked om, at du har modtaget et anbefalet brev. Du kan på bagsiden af postanvisningen hurtigt og nemt lave en fuldmagt til for eksempel din ægtefælle, så han eller hun kan hente og kvittere for brevet på dine vegne.

Når du opretter en fuldmagt, kan du give en anden person ret til at disponere over dine bankkonti på dine vegne, at sælge eller pantsætte din faste ejendom eller at indgå kontrakter på dine vegne. Du bør udfærdige en fuldmagt, så den kun vedrører de ting, som du ønsker. Hvis du giver en fuldmægtig ret til at disponere over din økonomi, din bolig og dine personlige forhold, bør du dele fuldmagten op i flere enkle og overskuelige fuldmagter.

Hvis du ejer fast ejendom eller har opsparing, bør du overveje at oprette en fuldmagt. Skulle du blive ude af stand til at handle selv, kan myndighederne udpege en værge for dig, hvis du ikke har oprettet en fuldmagt på forhånd. Hvis du får udpeget en værge, skal din formue forvaltes efter nogle meget strenge regler, og det er mere besværligt for værgen at agere på dine vegne.

Du kan på internettet finde eksempler på fuldmagter, men hvis din fuldmagt skal skræddersys til netop din situation, kan du få professionel hjælp af en boligadvokat i Kolding. Fuldmagten skal underskrives foran to neutrale vidner eller en notar for at være gyldig. Du kan til hver en tid tilbagekalde en fuldmagt, så længe du er i stand til at handle fornuftsmæssigt.


Kategori: Erhverv - Advokat
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 18-11-2015
Oprettet af: Jonas J
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: You have made some decent points there. I checked on the web to learn more about the issue and found most people will go along with your views on this website.
Dato:
Kommentar: You have made some decent points there. I checked on the web to learn more about the issue and found most people will go along with
your views on this website.
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk