Restaurering af gammelt hus

  
Titel: Restaurering af gammelt hus
Beskrivelse:

I forbindelse med min bedstemor afgik ved døden, var jeg så heldig at være eneste arving af hendes ejendom, der ligger lidt uden for Vordingborg. Det var en ældre flot landejendom bygget efter gode gamle håndværkstraditioner. Tidens tand havde dog været lidt hård ved huset, og da ejendommen havde været udlejet de seneste 15 år og i den periode ikke havde været vedligeholdt, så havde den brug for en kærlig hånd.

Jeg ville gerne selv bo på ejendommen efter istandsættelsen, så det krævede at Jesper og Allan, der var lejere kunne finde et andet sted at bo. Hverken Jesper eller Allan er kendt for at være "de hurtigste knallerter på havnen", så jeg vidste, at jeg lige skulle hjælpe dem med at finde et sted hvor de kunne få lov at passe dem selv. Det lykkedes heldigvis at finde en mindre landejendom som de kunne leje.

Herefter skulle jeg finde en tømrer, der kunne hjeælpe mig med både de mindre og de større opgaver. Jeg valgte at kontakte D&P-Gruppen i Vordingborg, og han kom forbi, og gav mig et godt tilbud på renovering og isolering af hele ejendommen.

Allan og Jesper flyttede ud, og tømrerne rykkede ind. Jeg havde besluttet at udskifte taget, til et flot tegltag, jeg havde også besluttet at få nyt køkken og nye trægulve i hele huset, ligesom hele huset trængte til ny isolering.

Med alle de ting der skulle renoveres kunne jeg selvfølgelig ikke bo i ejendommen samtidig, så det passede mig fint at blive boende i mit gamle hus mens de arbejdede - så ville jeg bruge håndværkernes arbejdstid, på at sælge mit gamle hus.

D&P-Gruppen rykkede ind med 3 mand, så arbejdet skred hurtigt fremad. De har deres eget snedkerværksted, så alle detaljer med træ, der lige skulle justeres en smule og snittes til ordnede de selv.

Alt i alt er jeg meget tilfredse med deres tømrerarbejde og tør godt anbefale dem til andre der har brug for en tømrer eller snedker i Vordingborg.


Kategori: Erhverv - Tømrer
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 04-12-2015
Oprettet af: dan
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk