Spis godt på Vestsjælland

  
Titel: Spis godt på Vestsjælland
Beskrivelse:

Hvis du bor på Vestsjælland, har du måske vænnet dig til, at du er nødt til at køre langt for at finde god, velsmagende kvalitetsmad. Måske tror du, at du er nødt til at køre helt til København for at finde gode restauranter? Det er ikke sandt, for heldigvis finder du også gourmetperlerne herude på landet.

Vestsjællandske restauranter har samtidig den fordel, at man kan nyde den smukke og friske natur tæt på Kattegat. Hvad er smukkere end en romantisk udsigt ud over de blødt, vippende bølger? Hvis du samtidig nyder et køligt glas hvidvin og en lækker sommerret, er sommerhyggen sikret.

Ét af de steder, hvor du kan nyde udsigten ud over havet samtidig med, at du nyder lækker veltilberedt mad, er hos Restaurant Gisseløre. Her kan du nyde gode, traditionelle egnsretter som fx vildsvinerilette, honningglaceret berberi andebryst eller den meget populære bøf af Black Angus højreb. Efter et besøg på restauranten er alle dine sanser både pirret og tilfredsstillet. Hold øje med menukortet, for der er helt tiden dejlige og voldsomt fristende nyheder på bedding. 

Restauranten leverer mad til både julefrokoster, nytår og hvis du har brug lidt lækkert til skovturen. Kom forbi til en hyggelig aften i vore smukke lokaler. Her er betjeningen i top. Alle vore retter er tilberedt med de bedste råvarer og vi sørger altid for at variere retterne efter årstiderne, så du får retter, der er baseret på de friskeste årstidsbestemte grøntsager.

Kom forbi og spis god mad eller tag en snak med os, om hvad vi kan gøre for dig. Vi kan også levere til konfirmationer, bryllupper eller andre store fester, som du skal holde. Så slipper du for besværet og du er sikret succes med glade gæster, der vil rose dig for dit brilliante valg af restaurant.

Vi glæder os til at se dig.


Kategori: Erhverv - Restaurant
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 04-12-2015
Oprettet af: Restaurant Gisseløre
Adresse: Radiovej 2
By: Kalundborg
Post nr.: 4400
Telefon nr.: 59510745

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk