Dejlig fysioterapi

  
Titel: Dejlig fysioterapi
Beskrivelse:

I forbindelse med mit arbejde som buschauffør på linje 6a i København, havde jeg fået nogle muskelsmærter i nak, ryg og den ene arm. Jeg besøgte min læge, som fortalte at jeg nok hellere måtte besøge en fysioterapeut.

Da jeg bor på Østerbro i København besluttede jeg at kontakte Københavns Fysioterapi, der også har afdeling på Østerbro.

De havde meget travlt i klinikken, men jeg kunne komme forbi næste tirsdag. Jeg dukkede op - stadig med smerter i skuldre, nakke og arm. Steen som arbejder på klinikken tog selv imod mig i døren. Vi fik en længere snak om smerterne, og jeg fortalte desuden om mine arbejdsrutiner. Efter en længere snak kom han i gang med selve behandlingen. Første gang jeg besøgte klinikken talte vi vel sammen en halv times tid, med en efterfølgende behandling som også tog en halv times tid.

De er flere ansatte på klinikken, og de går alle meget systematisk til værks når de foretager behandlinger og analyser. De benytter faste systemer, så de altid er sikre på de kommer hele vejen rundt i behandlingen. Deres rygte er så godt i området, så mange praktiserende læger henviser til dem.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke gode fremskridt, men efter aftale med Steen besluttede jeg at det bedste nok ville være, hvis jeg overholde de aftalte fem besøg. De efterfølgende behandlinger har bestået af cirka 10 minutters snak og en halv times behandling, hvor han tager godt fat. Jeg vil på det kraftigste anbefale andre med muskelsmerter at kontakte dem. Pengene er givet virkeligt godt ud, og nu kan jeg igen passe mit job i linie 6A. Det overskud jeg har fået ved at slippe for smerter spreder sig til mine passagerer, som jeg nu har overskud til at hilse på når de stiger ind i bussen.


Kategori: Velvær og sundhed - Fysioterapi
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 05-03-2016
Oprettet af: Steen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk