ABC Clean - Vaskeautomater

  
Titel: ABC Clean - Vaskeautomater
Beskrivelse:

Artikel om ABC Clean og deres unikke maskiner, der fremtidssikrer virksomheden

Har din virksomhed brug for maskiner der klarer industriel rensning og affedtning af bearbejdede metalkomponenter? Så er ABC Clean det rette firma for dig.

ABC Clean er specialister inden for industrivaskemaskiner med fokus på tilpasning. Deres maskiner indeholder et modulopbygget kurvesystem, som er fleksiblet, faktisk markedets mest fleksibele system, perfekt til særlige tilpasningsopgaver. ABC Clean har ligeledes alt det nødvendige udstyr til deres maskiner såsom rensekemi - der i øvrigt er miljøvenligt og som har til formål at aflaste miljøet - forskellige kurve til maskinerne og andet tilbehør. 

Deres virksomhed udspringer fra en 4 generationer lang historie inden for branchen, så de kender alt til godt håndværk og god service. De har mere end 30 års erfaring med levering af ultralydsrensning, og har på baggrund af det, mulighed for at præsentere en løsning til næsten alle opgaver.

Der er både mulighed for vand- og opløsningsmiddelbaserede vaskeautomater. Maskinerne kan leveres skræddersyet til jeres konkrete situation. ABC Clean producerer moderne affedtningsanlæg, hvor man sikkert og effektivt kan benytte opløsningsmidler som triklorethylen, perklorethylen og EnSolv. Ligeledes deltager CEO Brian Hansen i produkttudviklingen af maskinerne, så den tilpassede udforming af masnikerne kan ske i overnsstemmelse med kundekravet. 

Sagt på en anden måde, så leverer de en totalløsning hvor maskine, kemi og service leveres som en samlet pakke. På den måde kan de give kunden den bedste processikkerhed. Sammen med det brede produktkatalog og mangeårig erfaring gør, at de kan tilbyde de nyeste løsninger med den bedste fremtidssikring.

Søger din virksomhed noget helt specifikt, som ikke fremgår på hjemmesiden, så er det også muligt at ordne det. ABC Clean får løbende tilført nye produkter som ikke fremgår på hjemmesiden eller ikke er blevet oprettet endnu. Tag derfor kontakt til en af deres salgskonsulenter, så lader de hører fra sig hurtigst muligt.


Kategori: Erhverv - Industri
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 17-03-2016
Oprettet af: Brian Hansen
Adresse: BØGESKOVVEJ 6
By: KVISTGÅRD
Post nr.: 3490
Telefon nr.: 45762480

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk