Meveo

  
Titel: Meveo
Beskrivelse:

Meveo er stedet hvorfra hele familien kan shoppe i gennem mere end 500.000 produkter fra hele verden. Meveo sammenligner desuden priser hvorved de billigste priser findes til netop dig.

Målet med Meveo er at tilbyde en fashion platform, hvor modeelskere kan finde alt deres tøj et sted. Meveo er det nye sted på internettet for dig, der ikke orker andre at surfe rundt på internettet. Meveo gør det let for dig og indsamlet desuden kuponkoder.

Men hvad er mode egentlig? 

Mode opstår som et resultat af at en større gruppe af mennesker mener at noget er "in". Ofte som et modtræk på den verden vi lever i, eller måske en tidligere mode.

Tøjstile ændrer sig også, men langsomt. Eksempelvis syes de fleste konservative jakkesæt i dag af væsentligt lettere materialer end for 50 år siden.

 

Det kan være svært at svare på, hvem der bestemmer moden. For nogle afhænger det af, hvad deres idol eller stilikon har på, men det kan også være, hvad designerne siger, man skal have på.

Det mest moderne tøj er som regel meget dyrt, og den eneste grund til at det er det, er fordi butikkerne ved, at det sælger uanset, hvor dyrt det er.

Priserne er gået amok, og kunderne bliver alligevel ved med at købe det. Og rigtig mange, især unge, vil betale i dyre domme bare for at være med på moden.

Hvis vi kigger på prisen, på det tøj en almindelig ung har på, både drenge og piger, på en almindelig hverdag, kan det hurtigt blive dyrt.

For eksempel kan et moderigtigt sæt tøj se sådan her ud prismæssigt: Sko 900 kroner, bukser 1.100 kroner, bluse 300 kroner, cardigan eller trøje 500 kroner. Det giver et samlet beløb på 2.800 kroner, og det er uden diverse accessories og andet.

Men man kan mange gange få noget, som ligner det moderigtige tøj på en prik, hvor ændringen kun er det lille mærke i nakken, og at det er meget billigere.


Kategori: Online butikker - Dametøj
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 17-03-2016
Oprettet af: Meveo
Adresse: Godthåbsvej 64, 2.sal
By: Frederiksberg
Post nr.: 2000
Telefon nr.: 50305080

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Hello to every body, it's my first pay a visit of this website; this webpage consists of remarkable and really excellent material in favor of visitors.
Dato:
Kommentar: Hello to every body, it's my first pay a visit of this website; this webpage consists of remarkable and really excellent material
in favor of visitors.


Navn: Great beat ! I wish to apprentice whilst you amend your site, how can i subscribe for a weblog website? The account helped me a acceptable deal. I have been a little bit acquainted of this your broadcast offered vivid transparent idea
Dato:
Kommentar: Great beat ! I wish to apprentice whilst you amend your site, how can i subscribe for a weblog website?

The account helped me a acceptable deal. I have been a
little bit acquainted of this your broadcast offered vivid
transparent idea
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk