Dansk Mandskabs Udlejning

  
Titel: Dansk Mandskabs Udlejning
Beskrivelse:

Leder du efter et erfarent flyttefirma til at assistere ved din flytning? Så står DMU-Flyt, Dansk Mandskabs Udlejning, klar til at træde til!

Vi er et ungt og dynamisk team, der har stor erfaring med flytning af alt fra almindelige flyttekasser til flygler og pengeskabe.

DMU-Flyt påtager sig privat såvel som erhvervsflytninger samt udpakning og opsætning af skabe mm. efter flytning. Hos DMU-Flyt har vi altid fokus på kunden, og vi planlægger flytteprojektet på baggrund af den individuelle kundes ønsker og behov. På trods af at kundens ønsker er i centrum er vi hos DMU-Flyt altid friske på at bidrage med nytænkende input til dit flytteprojekt.

På trods af at kunden altid har det sidst ord er vi hos DMU-Flyt ikke blege for at bidrage med nytænkende input til dit flytteprojekt.

Hos DMU-Flyt har vi mange års erfaring inden for erhvervsflytninger og private flytninger. Vi klarer både flytning og efterfølgende opsætning og opstilling af dine ting på ansvarlig vis. Vi lytter altid til kundernes behov, så de er sikret en høj standard, hvor alle aftaler foregår inden for de aftalte rammer, som er sat fra starten af. Vi varetager gerne flytteprojekter fra a-z, så vores kunder kan koncentrere sig om deres kernekompetencer, mens vi klarer hele flytningen.

Vi foretager internationale flytninger, både ind og ud af Danmark, og vi er særligt dygtige til løft af tunge genstande.

Fair priser, tungløftseksperter og professionalisme er ord, der på bedste vis beskriver DMU-Flyt, og har du brug for et kompetent flyttefirma bør du derfor straks kontakte os.

Ønsker du, at vi skal udarbejde et tilbud på dit flytteprojekt? Så udfyld den kontaktformular, som er tilgængelig på vores hjemmeside. Ønsker du mere information kan du også til hver en tid give os et ring på vores telefonnummer 22 32 51 12. Vi glæder os til at være behjælpelige under din flytning.

Dansk Mandskabs Udlejning
Slettevej 1 E
4160 Herlufmagle
22 32 51 12


Kategori: Erhverv - Flyttefirma
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 17-03-2016
Oprettet af: Dansk Mandskabs Udlejning
Adresse: Slettevej 1 E
By: Herlufmagle
Post nr.: 4160
Telefon nr.: 22325112

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk