Svejseudsugning skaber bedre arbejdsforhold

  
Titel: Svejseudsugning skaber bedre arbejdsforhold
Beskrivelse:

Svejser du indendørs skal du altid huske at have svejseudsugning installeret. Det er lovpligtigt af en grund, og det er grundet ens medarbejderes helbred.

Selvom du måske hurtigt lige vil kunne svejse to ting sammen, og det typisk ikke tager mere end par minutter, skal du ikke gøre det uden at have svejseudsugning installeret. Vigtigst af alt skaber det meget bedre arbejdsforhold for dig selv eller dine medarbejdere. Når luften renses gør det ens koncentration meget højere, og det er trods alt til fordel for alle. I den proces der kører, når man svejser noget, opstår rigtig mange gasser, tungmetaller og meget andet, der på ingen måde er godt at få ned i lungerne. Med svejseudsugning undgår du at indånde dette, der potentielt ville kunne give dig kroniske lidelser, hvis forholdsreglerne ikke bliver fulgt.

Forskellige typer af svejseudsugning

Inden for svejseudsugning er der flere forskellige muligheder, der hver især har deres egne løsningsforslag på at rense den luft, som du indånder under svejsningen. Der findes både punktudsugning, som går helt tæt på den enkelte svejsning, og dermed sikrer at intet slipper ud, uden at blive renset først. Derudover findes der også lokaludsugning, der typisk er at finde ved deciderede arbejdsstationer, hvor der svejses flere gange henover en dag. Begge løsninger gør hvad de skal, bare på hver sin måde, og bruges typisk forskelligt, alt afhængig af arbejdssituationen. Fælles for dem begge er til gengæld, at der udover at blive udsuget luft, også tilføres luft. Dette sker da man ved blot at udsuge luft, ville skabe en dårlig luftsammensætning i det enkelte rum. Derfor tilføres frisk luft for at undgå dette. Tilførslen foregår på forskellig vis, og er alle udstyret med en alarmanordning, så forholdene mellem det udsugede og det friske luft altid er som den skal være.

Andre virksomheder nyder også godt af svejseudsugning

Selvom det måske kan lyde utroligt, hvis man umiddelbart ikke kender til branchen, har den lokale svejseudsugning også det formål, at beskytte andre virksomheder i nærheden. Eftersom vi bliver mere og mere opmærksomme på det miljø, som vi omgiver vi os i hver dag, bliver der også undersøgt flere og flere ting. Her er svejseudsugningen kommet i fokus, da den forhindrer eventuelle usunde tungmetaller eller kemikalier i at slippe ud. Her er det ikke bare i den enkelte virksomhed, men også i at forurene den luft, som omgiver arbejdspladsen, og dermed også andre arbejdspladser. Derfor gør du også noget godt for andre, når du benytter svejseudsugningen, hvilket er essentielt at have in mente, når man måske benytter det flere gange dagligt. 


Kategori: Erhverv - Industri
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 09-04-2016
Oprettet af: Geovent
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Great article, just what I needed.
Dato:
Kommentar: Great article, just what I needed.Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk