Find den rigtige advokat til opgaven

  
Titel: Find den rigtige advokat til opgaven
Beskrivelse:

I løbet af livet er der mange grunde til, at man kan få brug for bistand fra en advokat. Alt fra dødsfald i familien til ejendomshandler kan give anledning til at man søger juridisk bistand. Søger du en advokat, er det derfor et godt sted at starte med at søge på Advokat  f.eks. Google eller en anden søgemaskine, men det er nok ikke tilstrækkeligt til at finde præcist den advokat du har brug for. Søger du bare advokat  vil du med al sandsynlighed for præsenteret en række forskellige advokater, og der er i dag stor forskel på, hvilke advokater, der er gode til hvad, og hvem man derfor skal have fat i, hvis man står i en given situation.

 

Typer af Advokater

Der er mange forskellige advokater, og derfor vil du med al sandsynlighed også sagtens kunne finde en advokat, der kan hjælpe netop dig med det, du har brug for hjælp til. Det kan være hvis du for eksempel har din egen virksomhed og du skal have juridisk bistand til et eller andet fagligt eller hvis du har brug for hjælp til udformningen af en kontrakt eller andet. Det kan også være, at du har brug for en dødsboadvokat, fordi der er sket en eller anden ændring i familien. Måske et dødsfald, der kræver advokatbistand i forhold til arveret eller en skilsmisse eller separation, der for eksempel betyder, at der skal en advokat til at sørge for, at alt papirarbejde er i orden, hvis et bo splittes op. Mange mennesker vil også opleve, at de kommer i kontakt med en advokat i forbindelse med for eksempel en bolighandel.

Hvis du er i færd med at købe eller sælge, er det derfor nok en boligadvokat du søger. Der er mange specialiserede advokater  og du kan med garanti finde netop den advokat, der kan hjælpe dig med netop din sag. Særligt hvis du er boligkøber, er det anbefalelsesværdigt, at du hyrer en god advokat til at hjælpe dig med din ejendomshandel . Som køber skal du huske på, at du ikke er repræsenteret af for eksempel en ejendomsmægler, der jo er sælgers mand og i sig selv en sælger, der i sagens natur udelukkende har sælgers behov for øje. Det betyder ikke, at en ejendomsmægler er ude på at snyde nogen, men snarere, at der er flere forskellige parter i en ejendomshandel, der alle har forskellige interesser. Det er der ikke noget mærkeligt eller suspekt i, men det er vigtigt at huske på, når man er for eksempel boligkøber.

De mest benyttede advokater med speciale i Danmark er:

Boligadvokaten
Hjælper med skødeskrivning, advokatforbehold, tinglysning og gennemgang af bolighandlens dokumenter.

Bobestyrer Advokaten
Hjælper Jer videre ved dødsfald og sørger for SKAT og fordeling blandt arvingerne
Læs om bobestyrer advokater her

Erstatningsadvokater
Er specialiserede inden for erstatningsret og hjælper med f.eks erstatning for personskader og arbejdsskader

Entrepriseadvokaten
Hjælper med rådgivning af bygherren inden for AB92, ABT93, entreprisekontrater og AB-forbruger.
Det er anbefalelsesværdigt at medbringe en advokat ved f.eks. syn og skøn samt under udredelse af fejl og mangler.

 

Husk at søg i søgemaskinerne efter en specifik type advokat med speciale inden for det juridiske område du ønsker bistand.


God jagt.


Kategori: Erhverv - Advokat
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 09-04-2016
Oprettet af: JJ
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk