http://kart-ri.dk/

  
Titel: http://kart-ri.dk/
Beskrivelse:

Når du skal påbegynde et nyt byggeprojekt, uanset om det skal renoveres eller bygges, så kræver det forskellige former for beregning og godkendelser. Det kan være en god ide at indgå en aftale med en virksomhed, som kan foretage statistiske beregninger, samt rådgive jer om de forskellige faser, som f.eks. hvilket fundament i skal bruge til tagets bærende konstruktioner. Derudover har de en stor erfaring med at ansøge om offentlige instanser og tilladelser i skal bruge.

Når du skal igangsætte et nyt byggeprojekt kræver det, at du søger byggetilladelse eller anmelder det til den kommune, som byggeriet skal opføres i. Det er forskelligt fra kommune til kommune hvor meget det koster, og hvor lang tid der går før man får en godkendelse på ens byggetillades. Derfor er det en rigtig god ide, at søge i god tid, så du er sikker på at få din byggetilladelse, inden det planlagte byggeri skal starte. Mange oplever desværre at de ikke når at få deres byggetilladelse, da de er sent ude, og dermed ikke har været klar over vente tiden.

Mange ved ikke at der er forskel på byggetilladelse og anmeldelse af byggeri. Om du skal søge om byggetilladelse eller anmelde dit byggeri til kommunen, afhænger af størrelsen på dit byggeri. Små projekter, som ikke har betydning for boligens areal, skal hverken anmeldes eller have tilladelse. Står du og skal lave en mindre nedrivning, eller bygge mindre bygninger på din grund, som overskrider boligens grænse, så skal byggeriet anmeldes til kommunen. Skal du i gang med større byggerier, hvor arealet af din bolig ændres, kræver det at du søger en byggetilladelse, og får denne godkendt.

Uanset hvilket projekt du skal påbegynde, er det ekstremt vigtigt at du overholder de krav som er beskrevet i bygningsreglementet. Du skal især være opmærksom på reglerne for højden, samt afstanden på byggeriet 


Kategori: Erhverv - Rådgivning
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 29-04-2016
Oprettet af: Kart
Adresse: Geminivej 50
By: Greve
Post nr.: 2670
Telefon nr.: 42436222

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk