Det skal du vide når du fragter gods

  
Titel: Det skal du vide når du fragter gods
Beskrivelse:

Skal du have transporteret gods er der mange ting at have styr på, for at du kan være sikker på at din fragt kommer ordenligt frem til dens ende station og alt kommer til at foregå helt efter bogen. Det er bedst fra start til slut at alliere dig med et erfarent transport eller speditions firma, der kan give dig kompetent rådgivning i de forskellige aspekter af din transport som du har brug for at have styr på.
Det er dog en god ide at have en lille smugle baggrundsviden inden for transport, så du ved lidt omkring hvad du kan forvente når du tager kontakt til et professionelt transportfirma.  

Når du skal have transporteret varer internationalt er det vigtigt at have styr på:

Told: Når du som virksomhed skal handle med varer internationalt skal du registrere dig for både import og eksport hos Erhvervs og Selvskabsstyrelsen. For en moms registreret virksomhed er det ganske gratis at blive import og eksport registreret. Der er forskellige regler for told alt efter hvor dine varer skal hen. For eksempel er det nogle andre regler, der gør sig gældende, hvis du skal sende varer inden for EU end hvis du skal sende varer uden for EU's grænser.

Handels og bank dokumenter: Du skal have styr på en række forskellige dokumenter for at din fragt kommer til at blive behandlet korrekt efter bogen. Du skal have et certifikat, der dokumenterer hvad oprindelses landet for din fragt er. Hvis du gerne vil tilbyde modtageren af dit gods en ekstra sikkerhed kan du benytte remburs ved betaling. Remburs er en betalingsform, der sikrer at du modtager betaling fra din kunde allerede umiddelbart efter at varen er blevet sendt afsted. Remburs fungerer også som en form for garanti, der sikrer at du som afsender modtager betaling fra banken så snart at rembursens betingelser er opfyldt.

Transportmidler: Du vil typisk komme ud for at dine varer skal igennem en række forskellige transportmidler på en tur. Vælger du dør til dør transport, så kan et typisk transport forløb se ud således at dit gods afhentes på dit lager, for at blive fragtet i lastbil til et fly hvorfra det muligvis skal fragtes via skib for så til sidst at komme på endnu en lastbil der vil fragte godset til dets ende station – det er dit gods og dets endelige destination, der primært bestemmer hvordan godset bliver transporteret og hvilket transportmiddel, der er det bedste for dets transport.

Forsikring: Det er altid at anbefale at få din fragt forsikret. Det er sjældent at man oplever at der sker noget med ens gods under transport, men skulle uheldet være ude så er det meget ærgerligt ikke at have sine varer forsikret, da man her kan komme til at miste mange penge. Du kan blive forsikret igennem et forsikrings selvskab, men du kan typisk også forsikre din fragt gennem din transport virksomhed.

Har du gods der skal transporteres, så er du meget velkommen til at kontakte N.A. Nissen. Vi er et dansk transport firma, der har været i branchen i mere end 40år. Vi har helt styr på transport af alle former for gods og hjælper dig fra start til slut med at få alle de nødvendige dokumenter, certifikater og forsikring af dit gods. Er du i tvivl om det mindste er du altid velkommen til at kontakte os, så rådgiver vi dig igennem hele processen fra start til slut. Vi transporterer alle former for gods til hele verden og vi transporterer både via fly, lastbil, skib og kurer og klarer også speciel transport så som transport af dyr.
Kontakt N.A. Nissen i dag og lad os sammen finde frem til den bedste løsning for dig! 


Kategori: Erhverv - Business
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 29-04-2016
Oprettet af: Klaus B. Nissen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: I simply couldn't depart your web site before suggesting that I actually loved the usual information an individual supply on your guests? Is going to be again steadily in order to inspect new posts
Dato:
Kommentar: I simply couldn't depart your web site before suggesting
that I actually loved the usual information an individual supply on your guests?

Is going to be again steadily in order to inspect new posts
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk