Erik Frederiksens Eftf

  
Titel: Erik Frederiksens Eftf
Beskrivelse:

Vi er en lille familie bosat på Lolland. Vi har en gård med et stort haveareal, som vi bruger utrolig meget tid i. Det har dog længe været en have, som manglede det sidste før den gjorde oplevelsen helt perfekt. Det har primært været min mand Jens, som har arbejdet i haven, i forsøget på at gøre den attraktiv og indbydende, for både ham og jeg, men også for vores 2 børn Anders og Ida. Særlig Anders og Ida bruger utrolig meget tid i haven, særligt om sommeren, hvor de elsker at være ude og nyde vejret og spille diverse spil. En af deres yndlingsspil er det klassiske kroket. Det har de fået rigtig meget af tiden til at gå med. Anders plejer som regelt at vinde, hans sigtekorn er en del bedre end Idas, men hun bliver bedre og bedre for hver gang. 

Vi går med en drøm om at få en have, som er fyldt med blomster, træer, vi kunne også godt tænke os et drivhus, samt et sted hvor der kan gro små danske kartofler. Vi havde dog ikke ekspertisen til at udføre dette arbejde, så vi var stadig langt fra vores drøm. Vi havde over en længere periode sparet op for at være klar til at betale det som det kostede. Det var det vi manglede for at fuldende vores gård, som vi købte for 8 år siden, lige efter vi havde fået børnene. Vi er begge selv vokset op på en gård, så det ville vi også have at vores børn gjorde. 

Vi søgte på internettet efter nogen der kunne hjælpe os, med at levere den helt rigtige løsning, så vores drøm kunne gå i opfyldelse. Efter en del søgen, fik vi øje på Erik Frederiksens Eftf, som har over 50 års erfaring med entreprenørarbejde på lolland. Vi kunne se at de har haft flere have- og anlægsopgaver. Vi tog derfor kontakt til dem, og fortalte dem om vores situation. Vi aftalte at de skulle kigge forbi, for at få større indsigt i omgivelserne. Da de ankom, var de utrolig imødekommende. Vi følte os allerede trygge der, vi gik en tur rundt på vores grund, og fik os en snak om haven. Her fortalte vi dem de tanker vi havde gjort os. De synes det lød som et spændende projekt. De kom selv med et par forslag. Efter en længere snak, fandt vi frem til den løsning vi ønskede os. Vi aftale at de ville påbegynde arbejdet en uge efter. Ganske vist en uge efter kom de med udstyr, og projektet kunne gå i gang. Vi var utrolig spændte. Vi kunne følge med i hele udviklingen af arbejdet. Tiden gik og vores have lignede mere og mere det vi drømte om. Da projektet var færdigt, var det gået ud over alle vores forventninger. Vores drøm var gået i opfyldelse. Haven lignede lige det vi ønskede, vi havde fået os et nyt drivhus, flotte blomster og hække rundt omkring. For enden at haven var det blevet bygget en bålplads, som kunne bruges til de mange sommeraftner, hvor vi kan grille snobrød, og have venner og familie på besøg.  Det var selvfølgelig også blevet plantet nogle træer, som bliver større med tiden, et af områderne blev tre æbletræer plantet. Det er noget vi glæder os til. Rigtige danske æbler, lige fra haven, hvad mere kan man ønske sig. 

Folkene hos http://erikfrederiksenseftf.dk/, havde virkelig gjort et godt stykke arbejde, et stykke arbejde som vi sætter stor pris på. Prisen på hele projektet var god, og servicen de leverede var helt i top. De forlod vores gård uden nogen former for rod. 


Kategori: Erhverv - Kloakservice - Kloakmestre
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 28-05-2016
Oprettet af: Erik Frederiksen
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk