Sådan gør du bugt med smerter i nakken

  
Titel: Sådan gør du bugt med smerter i nakken
Beskrivelse:

Har du problemer med smerter i kroppen, så er der ikke nogen grund til at lade smerten komme til at gå ind og være et styrende element i dit liv. Der er mange mennesker der generelt er dårlige til at gå til lægen, tandlægen eller fysioterapeuten, men dette er en stor skam. Oftest vil der være meget brugbar hjælp at hente hos en professionel og du kan i mange tilfælde blive helt fri for smerterne, hvis du besøger en faglært der kan give dig en god og dybdegående behandling. De fleste kan blive enige om at et liv uden smerte er turen til en læge værd, dog er der mange der tænker at det bedste er at lade smerten ”gå i sig selv”, dette er dog en stor fejl, da din smerte kan udvikle sig til at blive til en mere alvorlig skade så som f.eks. en diskusprolaps, der er sværere at behandle end din oprindelige skade. Lad vær med at overbevis dig selv om at din smerte er noget du bare må leve med og at du hver dag skal tage smerte stillende piller for at kunne holde det ud. Få gjort noget ved smerten og opsøg en professionel! Både tid og penge er givet godt ud her!

Oplever du akutte smerter i ryg eller lænd, så kan det hjælpe en hel del hvis du laver nogle øvelser derhjemme før du besøger din fysioterapeut, så kan du få løsnet lidt op i din krop og muligvis også få lindret lidt for den smerte du oplever i kroppen. Inde på Vejle Fysioterapis hjemmeside kan du finde en række øvelser, vi har udarbejdet specielt for dig, der oplever akutte smerter i din lænd eller nakke. Øvelserne er grundigt gennemgået både på skrift og autoriserede fysioterapeut Simon Simonsen demonstrerer desuden øvelserne på video, så du kan se præcis hvad du skal gøre for at lindre din smerte.
Dog er det ikke alle smerter og skader du skal begynde at lave øvelser for, før at du har været til konsultation hos din fysioterapeut. Er dine smerter opstået på grund af et fald eller et slag, så skal du holde dig fra at begynde at lave øvelser uden at have modtaget vejledning fra din fysioterapeut. Lige ledes skal du ikke kaste dig ud i at lave øvelser der hjemme, hvis du føler du får det fysisk dårligt når du begynder at bevæge din nakke eller hvis du oplever at du har kvalme eller er svimmel i forbindelse med din skade.

Når du skal forbi din fysioterapeut, så vil din første konsultation forløbe således at der vil foregå en grundig samtale med henblik på at kortlægge hvorfor du oplever smerter i kroppen. Dette vil være med til at forebygge eventuelle kommende smerter og sikre at skaden ikke kommer tilbage igen. Herefter vil du blive undersøgt fysisk, og din fysioterapeut vil bruge sin ekspertise til at lokalisere din smerte og give dig et bedre overblik over hvor din smerte er. Her efter vil i sammen gennem gå en række forskellige øvelser, der skal lindre din smerte og afslutningsvist vil du få en række forskellige øvelser med hjem.

Besøg Vejle Rygklinik og bliv klogere på din egen krop – lad vær med at gå og ”hold smerten ud” og tag smertestillende piller for at få det bedre. Det er altid bedre at lindre smerten end at bekæmpe symptomerne. Vi sætter en ære i at give dig en god oplevelse og hjælpe dig ud af smerten. Et forløb hos os kører typisk over omkring to til 5 konsultationer i vores klinik i Vejle. Hvor du sideløbende arbejder med dine tildelte øvelser der hjemme. 


Kategori: Velvær og sundhed - Fysioterapi
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 28-05-2016
Oprettet af: Simon Simonsen
Adresse: Havnegade 28
By: Vejle
Post nr.: 7100
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk