Transportkasser til hunde

  
Titel: Transportkasser til hunde
Beskrivelse:

Skal man vælge transportbur i stål, plastik eller stof?

Det er et spørgsmål, som især nyere hundeejere stiller sig selv. Der er ikke noget enkelt svar på, hvad der er bedst. Men der er fordele og ulemper ved de forskellige bure.

Bure i stål

Stålburene er normalt billige. Til små hunderacer kan man ofte få dem til 300 kroner. Ulempen ved stålbure er, at de rasler i bilen, men dette problem kan løses ved at spænde det godt fast. Et stålbur er solidt og nemt at holde rent. Det er desuden let at placere vandskåle og foderskåle på siden af det.

Bure i plastik

Denne type hører også til i den billige ende, men de er ikke helt så solide som stål- og alubure. Plastikbure er lette og derfor meget nemme at bære rundt på. De fleste kan deles i to, således at man kan bruge bunden som hundeseng. På denne måde kan din hund vænne sig til at være i buret, før I tager den første køretur. De såkaldte IATA-godkendte bure i plastik er ofte af plastik. Den nævnte godkendelse betyder, at de er godkendt af de fleste flyselskaber til transport i fly / flyrejser.

Bure i stof

Der er egentlig ikke tale om bure, men om hundetasker. De er i sagens natur meget nemme at bære rundt på, men er ikke lige så solide som de andre. I forhold til sikkerheden er det ikke det bedste. Man bør altid placere dem bag et sæde, for de kan ikke holde så meget på hunden som de solide bure. Personligt foretrækker jeg de to andre typer, men det er måske også en smagssag. Mange af dem fås i smarte designs.

Sikkerhed under transport

Det er ikke alle hundeejere, som er klar over, hvor farligt det kan være at have en hund fritgående i bilen. Hvis man kolliderer, presses den frem i kabinen med fuld kraft. Det kan være meget farligt for de andre personer i bilen, og det kan derfor på det kraftigste anbefales at bruge transportbure i bilen. Der findes videoklip på Youtube, hvor man kan se, hvad der sker, når en "hundedummie" sættes i en bil, som kører ind i en væg. Det er meget voldsomt.

Seler til hunde er ikke optimalt. De kan være vanskelige at få til at sidde ordentligt, og hunden kan let blive urolig, når den sættes fast. Seler er til mennesker, ikke til hunde eller katte.

Gitter til stationcar

Et godt alternativ til en stationcar er gitre til adskillelse af bagagerummet og sædet. Det giver lige så god beskyttelse, fordi hunden er bag bagsædet. Sørg for, at gitteret er monteret rigtigt, så hunden ikke hopper over. Det kan virke meget forstyrrende på føreren, når hunden render frit rundt. Især store og livlige hunde.

Skal hunden vænne sig til buret?

Nogle hunde piber og gør, når de er i deres bur. Dette problem burde forsvinde efter 10 - 20 ture. Sørg blot for, at de første ture bliver korte og fører videre til de positive oplevelser for hunden, fx ture til hundeskoven eller træning. Så opdager de hurtigt, at det giver mulighed for gode oplevelser til hunden. Det gælder om at danne positive associationer mellem buret og alt det, som hunden elsker at lave. Hav tålmodighed, og lær hunden, at den komme ud efter kort tid.

Andre fordele ved transportbure i bilen

Sikkerheden er ikke den eneste fordel. Det er også nemmere at holde en bil ren, når man bruger et bur. Man holder hunden på et begrænset område, og dens ting kan placeres i buret, således at de ikke roder andre steder. Jeg foretrækker i øvrigt at smide et kødben derind, men hvis du har flere hunde, bør være lidt påpasselig med dette, da nogle hunde kan komme i konflikt om, hvem der skal have benet.

http://jannotes.com/transportbur-stal-plastik-eller-stof-hvad-er-bedst/


Kategori: Dyr og Natur - Dyrehandel
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 28-05-2016
Oprettet af: Marcus
Adresse: Gyvelvej
By: Gesten
Post nr.: 6621
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Many thanks!
Dato:
Kommentar: When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each
time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
Is there any way you can remove me from that service?
Many thanks!


Navn: I could not resist commenting. Exceptionally well written!
Dato:
Kommentar: I could not resist commenting. Exceptionally well written!

Navn: Jayson
Dato:
Kommentar: Painter And Decorator Gloucester
38 Bruton Way
Gloucester GL1 1DA, United Kingdom
01452 223268
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk