Flexleasing giver besparelser

  
Titel: Flexleasing giver besparelser
Beskrivelse:

Den seneste årrække har udviklingen for leasing af biler været særdeles positiv, to parameter der trækker udviklingen i bilsalget mod leasing er, budgetsikkerheden for privatleasing og den store besparelse ved flexleasing af lidt dyrere biler og motorcykler.

Store besparelser ved flexleasing

Det er ikke usædvanligt at man som leasingtager, kan opleve at omkostningerne til bilen halveres når der er tale om luksusbiler der er mere end 36 måneder gamle. Når bilerne bliver mere end 36 måneder, halveres den afgiftsbetaling der skal lægges til SKAT. Det er særligt fordelagtigt når der er tale om biler med meget udstyr fra fabrikken. For med disse meget veludstyrede biler vil leasingtagere ikke opleve at afskrivningerne på bilen bliver så store som det er normalen for luksusbiler. Tidligere var det ikke unormalt at en bruger af en luksusbil skulle regne med at tabe 20 % eller mere på at køre i bilen blot et enkelt år, og hvis bilen skulle udskiftes jævnligt kunne tabet bliver væsentligt højere. Med flexleasing er, leasingtager beskyttet af den periodevise betaling af afgift, for med flexleasing betales den månedlige afgift løbende og det gør at investeringen i afgiften er begrænset til det på forhånd fastsatte og aftalte beløb. Når bilerne er mere end 36 måneder gamle, skal der "kun" betales en halv procent i afgift pr. måned, og det er muligt at kombinere flexleasing med sæsonleasing hvor leasingtagere kun skal betale afgift i de måneder hvor køretøjet benyttes. Eksempelvis en cabriolet om sommeren eller en SUV til vintermånederne. Det er ikke uden grund at flexleasing betegnes som den fleksible leasingform. 

Flexleasing kombineret med privatleasing

Når du som leasingtager vælger at kombinere din leasingaftale med flexleasing og privatleasing, får du mulighed for at lægge din økonomi i fast rammer, samtidigt med at du kan opnå en klækkelig besparelse på at køre i en luksusbil, med et par år på samvittigheden.

Privatleasing giver den fordel, for leasingtagere, at økonomien kan lægges i fast rammer. Ulempen ved at vælge en privatleasing metode (her forudsat at det er opsat som operationel leasing) er den store omkostning til serviceaftalen. Det kan være omkostningstungt at tegne serviceaftaler på de dyrere brugte tyske biler, men selv om Audi og Porsche tilbyder serviceaftaler på biler ældre end 36 måneder vil de fleste måske tænke sig om to gange inden serviceaftalen indgås. Det er nemlig ikke altid attraktivt, frem for selv at holde bilen ved lige med service hos den lokale autoriserede bilforhandler.

Flexleasing erhverv som firmabil

Når du vælger at benytte flexleasing erhverv i kombination med din firmabil, vil du ganske givet opleve at dit firmabils budget lige pludseligt ”rækker” lidt længere… For med flexleasing vil du opleve at udbuddet af tilgængelige køretøjer pludselig ikke kun dækker over Ford Mondeo eller tilsvarende. For med flexleasing er det muligt at erhverve en BMW 520 eller Audi A6 Quattro til samme pris som en ny Ford Mondeo vil koste virksomheden. Din fordel som firmabils kunde at du nu lige pludselig, kan ”tillade” dig at se efter en helt anden gruppe af biler når firmabilen skal indkøbes. Det vil ofte også være en klar fordel når det kommer til den aktuelle beskatningsværdi, for med flexleasing erhverv, bliver du kun beskattet af den nedskrevne værdi. De lempelige firmabils beskatningsregler gælder for alle køretøjer over 36 måneder. Det er ikke usædvaneligt med en besparelse på mere end 50 %, sammenlignet med at købe en ny bil. Ofte er de brugte biler, der hjemtages til flexleasing mere eller mindre som nye og med meget få kørte kilometre. Der eneste krav der stilles til bilen er at alderen er over 36 måneder og at bilen skal have kørt mere end 3000 kilometer.  


Kategori: Erhverv - Bil - MC - Båd
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 
https://twitter.com/BICA_Leasing
Aktiveret d.: 01-06-2016
Oprettet af: BICA Leasing
Adresse: Sdr. Vilstrupvej 4
By: Fredericia
Post nr.: 7000
Telefon nr.: 75564626

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Hi, i think that i noticed you visited my web site thus i got here to return the prefer?.I am attempting to to find things to improve my site!I suppose its adequate to use some of your ideas!!
Dato:
Kommentar: Hi, i think that i noticed you visited my web site thus i got here to
return the prefer?.I am attempting to to find things to improve my site!I suppose its adequate to use some of your ideas!!


Navn: Why visitors still make use of to read news papers when in this technological globe all is available on net?
Dato:
Kommentar: Why visitors still make use of to read news papers
when in this technological globe all is available on net?


Navn: Veronica
Dato:
Kommentar: Painter And Decorator Gloucester
38 Bruton Way
Gloucester GL1 1DA, United Kingdom
01452 223268
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk