Lovecast - inspiration til dit parforhold

  
Titel: Lovecast - inspiration til dit parforhold
Beskrivelse:

Sådan redder du dit parforhold

Kender du det - når forelskelse har lagt sig og hverdagen sætter sin spor på parforholdet oplever du at gnisten forsvinder og at der mangler der noget i hverdagen. Den nye partner var måske ikke den helt igennem fantastiske parson du troende da du var forelsket og nu du føler måske at det hele ser lidt gråt og enformigt ud. Det er en følelse rigtig mange oplever i et parforhold og som også er årsagen til mange konflikter. Den ægte dybtfølte kærlighed kommer ikke bare af sig selv - nej, der skal arbejde for den.

Men så?

Der er mange forskellige opfattelser af hvordan kriser i parforhold opstårt og efterfølgende skal håndteres. Hvis man spørger en parterapeut vil svaret typisk lyde:

Hvad er din egen rolle i konflikterne?

Er i engeagerede og interesserede i hinandens liv?

Kender du din partners venner og familie?

At vise oprigtig interesse for hinanden betyder rigtig meget - at man ved hvordan der anden har det. Kysser hinanden hver morgen og aften og at man i det hele gerne vil den anden - og at man holder fast i det. Hvis man bliver ligeglad falder tingene langsomt men sikkert fra hinanden.

I parterapi?

Mange par vælger at gå i parterapi når det er alt for sent at redde forholdet og når deres problemer og konflikter er eksploderet. De er kommet forbi point of no return. Bitterheden præger forholdet og nogle kommunikerer måske slet ikke mere. Mange har opgivet tanken om at fortsætte parforholdet og kan slet ikke se en vej ud af krisen. En parterapeut har naturligvis rigtig mange værktøjer i værktøjskassen og dermed mange strege at spille på, men i nogle tilfælde vil det være for sent at redde parforholdet. Derfor er parterapi en  rigtig god idé inden problemerne er alt for store. På lovecast.dk kan du hurtigt få et overblik over dygtige parterapeuter som er klar til at hjælpe jeres parforhold på ret kurs.

Bliv inspireret med masser artikler om parforhold

I vores nyhedssektion finder du inspiration om kærlighed og parforhold. Vi har samlet et hold af dygtige skribenter, parterapeuter og kreative ildsjæle, som hele tiden opdaterer siden og lægger artikler op med tips, tricks og inspiration.

Derfor er lovecast.dk helt klart et besøg værd hvis du vil harve inspiration til dit parforhold.


Kategori: Erhverv - Portaler
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2016
Oprettet af: Jonas
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk