Hotel Hammersø

  
Titel: Hotel Hammersø
Beskrivelse:

I den nordlige del af Bornholm er Hotel Hammersø placeret i grønne naturområder blot en lille gåtur fra Sandvig Strand og med udsigt til Hammersø. Hotellet er særligt velegnet til dig, der holder af at være nær grønne områder og derudover sætter pris på bekvemme forhold.

Hos Hotel Hammersø kan du bestille ferie i vores lejligheder eller sommerhuse eller lade dig indlogere på hotellet. Her har du mulighed for at nyde sommeren på vores solterrasse med swimmingpool og vores flotte restaurant, hvor der serveres stor morgenmad og lækre middagsretter.

Hotellet falder i ét med den storslåede natur, man forbinder med Bornholm, og vi kan tilbyde en dejlig tur for naturentusiaster, der holder af bådture eller lange vandreture i Bornholms klitlandskab.

Hvis man er vild med Bornholm vil Hotel Hammersø helt sikkert være en god mulighed for overnatning. Hotellet ligger - som navnet indikerer - tæt på den gamle ruin Hammershus, men samtidig er hotellet tæt på Sandvig, hvilket er en dejligt og naturskønt område. 

Hotel Hammersø har eksisteret i flere generationer og er det er dejligt traditionsrigt hotel, som sætter pris på traditioner og gør tingene som de altid har været gjort. Hotellet følger dog med tiden og har selvfølgelig installeret wifi på samtlige værelser. Hvis man vil have en ægte Bornholmsl oplevelse bør man sætte en ære i at besøge netop dette hotel. Der er selvfølgelig også en del andre hoteller på øen, som også er værd at besøge, men Hotel Hammersø er en unik beliggende perle man ikke bør gå glip af.

Når man befinder sig på Bornholm er der mange ting man gerne vil se. Det bør der i hvert fald være. Hotel Hammersø kan fortæller dig alt om hvad der er værd at se på vores elskede "Solskinsø". Hos dette hotel får du altid et godt råd med på vejen i forhold til hvad der er værd at se på øen. Vi har altid et smil påå læben, så man skal ikke være bleg for at spørge om alt mellem himmel og jord.

Hotel Hammersø har været en del af familien Kjær siden 1942 og i dag er 3. generation en del af driften på familiehotellet, der er beliggende i Allinge. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller vil du gerne booke et værelse eller lejlighed, er du velkommen til at ringe til os på 56 48 03 64 eller sende en mail til kjaer@hotel-hammersoe.dk.


Kategori: Erhverv - Boligmarked
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2016
Oprettet af: Hans Olsen
Adresse: Hammershusvej 86, Sandvig
By: Allinge
Post nr.: 3770
Telefon nr.: 56480364

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Most actors invest their time and efforts poorly.
Dato:
Kommentar: Most actors invest their time and efforts poorly.

Navn: Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog. Any responses would be greatly appreciated.
Dato:
Kommentar: Hmm is anyone else encountering problems with the images on this
blog loading? I'm trying to determine if its a problem
on my end or if it's the blog. Any responses would
be greatly appreciated.


Navn: I was suggested this blog by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You're wonderful! Thanks!
Dato:
Kommentar: I was suggested this blog by my cousin. I'm not
sure whether this post is written by him as nobody else know such
detailed about my difficulty. You're wonderful!

Thanks!


Navn: My brother suggested I may like this website. He was totally right. This put up truly made my day. You cann't believe simply how much time I had spent for this info! Thanks!
Dato:
Kommentar: My brother suggested I may like this website.
He was totally right. This put up truly made my day. You
cann't believe simply how much time I had spent for this info!

Thanks!


Navn: Hi, I read your new stuff regularly. Your writing style is witty, keep it up!
Dato:
Kommentar: Hi, I read your new stuff regularly. Your writing style
is witty, keep it up!


Navn: Nice answers in return of this question with real arguments and explaining everything on the topic of that.
Dato:
Kommentar: Nice answers in return of this question with real arguments and explaining everything on the topic of that.Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk