Luxboks

  
Titel: Luxboks
Beskrivelse:

Hos LuxBoks gør vi det enkelt at opbevare dine smykker, ure og slipse på stilfuld manér. Vi har et stort udvalg af smukt designede skrin til enhver, der nyder at bevare værdigenstande sikkert og stilfuldt.

Vores webshop byder på Danmarks største udvalg af skrin, der giver dig en sikker opbevaring i flot design. Blandt vores mærker finder du design af LINDENÆS of Denmark, der aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Luxboks har et stort fokus på smykker og, hvor man skal opbevare disse. Smykker er en meget vigtig ting for mange personer, og det betyder også at man skal gøre meget for at disse smykker bliver så velforvarede som muligt. Derfor gør Luxbos en stor dyd ud af at skabe og sælge smykkeskrin og smykkebakker. Vi mener, at enhver person med passion for smykker bør passe på disse smykker, fordi de har en enorm affektionsværdi. På den måde føler vi, at vi er med til holde liv i en drøm med vores erhverv. Man kan sige at Luxboks er for alle der er passionerede omkring smykker.

Luxboks hjælper dig til at opbevare smykker. Smykker har nemlig altid været en stor del af mange menneskers liv gennem hele historien. Især mange kvinder har været vilde med smykker og har tillagt disse objekter en meget stor værdi. Dog har også mange mænd gennem tiden - og stadig den dag i dag - harft en passion for disse skinnende objekter der gør livet en smule sødere. Mennesket har jo immervæk smykket sig selv siden tidernes morgen. Det er denne arv vi forsøger at beskytte. Vi føler det er et menneskes ret. 

Søger du en gave, er det altid muligt at finde en eksklusiv og trendy gave i vores sortiment. Vi tilbyder fri fragt til alle vores kunder og levering inden for 1-2 hverdage.

Ønsker du dig et skrin i eksklusivt design og solidt håndværk, er www.luxboks.dk et besøg værd. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Du kan ringe på 30 20 50 62 eller skrive en mail til info@luxboks4you.com.


Kategori: Erhverv - Business
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2016
Oprettet af: Marcus Hundrup
Adresse: Lindenæsvej 20
By: Odder
Post nr.: 8300
Telefon nr.: 30205062

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk