Brøns Ingeniørfirma

  
Titel: Brøns Ingeniørfirma
Beskrivelse:

Er du i tvivl om din konstruktion er stabil og stærk nok? Har du fået foretaget dine statiske beregninger?  Det er nødvendigt for at sikre at konstruktionen også står der i fremtiden og dermed er en god investering for dig som privat eller virksomhed.

Statiske beregninger er igennem tiden belevet mere relevant da man nu til dags, er meget arkitekt orienteret og minimalistiks i valg af bærende elementer. Derfor er det vigtigt at sikre sig at konstruktionene stadig kan holde med denne tilgang. 

Men hvad er statiske beregninger egentlig?
Det er beregninger der har til formål at sikre at bygningen er stabil og stærk nok, som man i fagverden kalder i ligevægt. Dette skal være på plads for at sikre at det endelige hus eller kontorbygning bliver stående. De er nødvendieg når der skal bygges nyt eller udbygges, eller man vil bygge ud. Dette for at sikre at når man f.eks. fjerne den irritereden væg imellem køkken og spisestuen kan de andre vægge stadig bære taget, eller om man skal forstærkes dem. Beregninger bliver fortaget på de bærende elementer og for at teste deres stykre og stabilitet i forhold til den vægt det skal bære og de vejrforhold der vil være. Kan dit nye hus f.eks. klare en orkan? eller blæser det blot omkuld.

Prisen på sådan beregninger variere efter størelsen på det enkelte projekt, men er et punkt man ikke bør gå på kompromis med. Det er et så vigtigt punkt at det er et krav fra myndighederne i mange byggeprojekter og et krav når der ansøges til kommune. 

Hvem gør så dette for dig? det kan være en jungle at finde frem til de rette, men prisen og førstegangs indtrykket er nogle af de faktore du skal være obs på.

Et lokalt firma er også en god ide, i sønderjylland operere Brøns Ingeniøfirma som kan foretage de nødvendige statiske beregninger for at sikre dig.


Kategori: Erhverv - Entreprise
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 25-08-2016
Oprettet af: Brøns Ingeniørfirma
Adresse: Damvej 12
By: Brøns
Post nr.: 6780
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk