Tandeftersyn Ole Pind

  
Titel: Tandeftersyn Ole Pind
Beskrivelse:

Frygter du din tandlæge?

Det skal du ikke, vi tandlæger vi kun det bedste for dig. Primært er det tandeftersyn som du skal huske, og det er ikke for at gøre ondt på dig, men derimod vil vi hindre at der kommer smerter, som derefter skal laves . og dette gør ondt. Husk at besøge din tandlæge, bestil en tandeftersyn, som skal hjælpe dig med at tjekke dine tænder, dette er mest optimal at gøre hver 6-9 mdr. 

Hos Tandlæge Ole Pind sikrer vi erfaring og samtidig giver vi vejledning. med tandeftersyn sikrer du at dine tænder er pæne og sunde. 
Får at hvis du har yderligere spørgsmål så kan du kontakte os op : 43990875 eller tjekke vores hjemmeside ud: http://lindevejtand.dk/almindeligt-tandeftersyn/ 

God råd: gå hyppigt og regelmæssigt hos til tandlæge. 

ja, det er dyrt, men det gør kun din tandlægeregning billigere på længere sigt. 
En kunde havde de mest ødelagte tænder, gang efter gang men efter tandeftersyn rettede vi op fejlene og idag, går hun hver 6 mdr. hos tandlægen, og regningen bliver kun billigere da, vi har hindret alle skadernes.

Hun fortæller følgende, at hun ønsker at alle gjorde ligesom hende, fra en regning til over 1000 kr til en regning på mindre end 500 kr har virkelig hjulpet hendes økonomi så er det ikke din tur?
vi du have sund mund? Pæne tænder? Flot smil? Sundt tandkød og evt bare sund konstant og god ånde – så er dte altså bare et tandeftersyn. Ole Pind har med stor erfaring, lært og tilbyder ganske behagelig service, så du vil med et smil forlade lokalet og tænke hvornår skal jeg igen her. Du kommer ikke til at mærke voldsomme smerter, tværtimod, men milde, da det er altså bare et eftersyn.
grib telefonen, se vore snr længere oppe og kontakt os. Vi er trods alt alle kun mennesker, og tro mig ole pind ved også godt når dte gør ondt, og dette vil han ikke på dig. 

 


Kategori: Velvær og sundhed - Alternativ
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 01-10-2016
Oprettet af: Ole Lang
Adresse: Lindevej 11, a
By: Taastrup
Post nr.: 2630
Telefon nr.: 43990875

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk