Industriventilation

  
Titel: Industriventilation
Beskrivelse:

Geovent er en virksomhed, som specialiserer sig inden for udvikling og produktion af komponenter og systemer for avanceret udsugning, skoleventilation, punktudsugning og industriventilation. Geovent er et aktieselskab og blev etableret i 1968. I dag har de fabrik i Løgstrup, hvor de har 2500 kvadratmeter til rådighed. I dag har de stor viden inden for de område de specialiserer sig i, og de fokuserer meget på at imødekomme dagens strenge krav til luftkvalitet, indeklima og udsugning der er miljørigtig.

Historie

Som tidligere nævnt blev Geovent etableret i år 1968 af George Braüner. I år 1991 overtager Steen Molsen virksomheden, hvorefter han laver navnet om til Braüner Klimateknik. I 1996 ændres navnet igen til Geovent, hvilket har været deres navn lige siden. 10 år senere, i år 2006 bliver Preben Jensen og Thomas Molsen medejere, hvor de får til opgave at varetage den daglige ledelse. I 2013 oplever virksomheden en positive udvikling områderne industriventilation, ventilationsanlæg med varmegenvinding, punktudsugning og tilmed andre fleksible løsninger til udsugning. Det samme år overtager virksomheden agenturet for affugtningsanlæg fra DTS – Seibu Giken som er svensk.

Hvad virksomheden tilbyder

Geovent A/S har et stort produktprogram af standardiserede, seriefremstillede produkter og derfor er de i stand til at tilbyde komponentmæssige løsninger til udsugning eller industriventilation, som derudover er tilpasset de ønsker og behov kunden har. Virksomheden er specialiserede i komfortventilation med varmegenvinding, svejseudsugning og højvakuum systemer. Hvis kun ønsker det, tilbyder Geovent A/S også at levere komponentsystemer, enkelt-komponenter eller ventilationsanlæg med tilbehør.
Udover dette, har Geovent også hurtig levering. De har altid et stort udvalg af slangeruller, ventilationsanlæg, filtre og andre komponenter til ventilation og udsugning på deres lager. På den måde er de i stand til at levere med kort frist, tilmed hvis man ringer sent.
Virksomheden er medlem af Dansk Ventilation, som er en brancheforening for ventilationsvirksomheder. De har fokus på hvordan man skaber og fastholder et godt og energirigt klima indenfor.

Geovents medarbejdere består af Preben Jensen som er direktør og har ansvar for administration og salg, Thomas Molsen som er direktør og står for eksport, marketing og IT, Claudi Jakobsen som er produktchef for Delfin industristøvsugere, Steffen Puggaard som står for salg øst for Lillebælt, Jørgen Lyngaas som står for salg i Jylland, Ole Madsen som står for økonomi, internt salg og logistik, Bodil Hedemand som er bogholder, Birgitte Krisensen som arbejder med internt salg og support, Dan Christensen som er ansvarlig for konstruktion og support, Niels Kvindebjerg som arbejder med support, Stefan Stricker-Jensen som står får intern logistik og indkøb og Frede Kristensen som er produktionschef i Løgstrup. 

 


Kategori: Erhverv - Business
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 09-11-2016
Oprettet af: MadsJ
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: Hey! Would you mind if I share your blog with my zynga group? There's a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks
Dato:
Kommentar: Hey! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
There's a lot of folks that I think would really appreciate your content.

Please let me know. Many thanks


Navn: I am truly pleased to glance at this website posts which consists of tons of valuable facts, thanks for providing such data.
Dato:
Kommentar: I am truly pleased to glance at this website posts which consists of
tons of valuable facts, thanks for providing such data.
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk