Tapetsere og Malerfirmaet Jan Jensen

  
Titel: Tapetsere og Malerfirmaet Jan Jensen
Beskrivelse:

Mangler du en professionel maler til at udleve dit drøm i dit hjem? Har du kedelige vægge som trænger til at friskes op? eller synes du bare der skal ske noget nyt? Tapetsere og Malerfirmaet Jan Jensen har mere end 30 års erfaring og er klar til at hjælpe dig med dine drømme. Med en bred vifte af erfaring kan Jan Jensens firma tilbyde malerarbejde, tapetsering og facaderenovering. Tapetsere og Malerfirmaet Jan Jensen giver den bedste kvalitet og mest holdbare løsning til dig.

Hvorfor ikke bare gøre det selv? Der er en grund til at vælge en professionel løsning. Jan Jensen har mange års erfaring og kender de små finesser. Det vigtigste for et godt arbejde er et godt forarbejde og i det lange løb, er det nemmere at vedligeholde og det holder længere. Du sparre tiden og besværet ved selv at gøre det, så derfor kan det god svare sig at undersøge den mulighed, inden du selv svinger penslen. Det kan blive en dyr fornøjelse hvis det ikke fungerer første gang og noget du vil lægge mærke til.

I dag er det moderne, at have en personlig indretning, og her er væggene en stor del af hjemmet og udseende. Der er mange muligheder for tapetsering og maling i forskellige farver og mønstre og giver dig muligheden for at være unik. Hvis du er i tvivl om du skal have én væg ordnet eller flere samt hvordan, så er Jan Jensens malerfirma altid med på moden og kan guide dig til den bedste løsning så du føler dig hjemme. Du kommer med dine drømme og ideer, og så hjælper vi med at gøre det til virkelighed. 

Bor du på Sjælland? Tapetsere og Malerfirmaet Jan Jensen holder til i Albertslund, men har service i hele Storkøbenhavn og resten af Sjælland. 

Giv os et ring eller besøg hjemmesiden for mere info eller rådgivning.


Kategori: Erhverv - Maler
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 08-12-2016
Oprettet af: Tapetsere og Malerfirmaet Jan Jensen
Adresse: Mågens Kvt 17 B,
By: Albertslund
Post nr.: 2620
Telefon nr.: 28555444

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk