Ejstrup Lys - Stearinlys og Servietter

  
Titel: Ejstrup Lys - Stearinlys og Servietter
Beskrivelse:

Ønsker du at dekorere dit hjem med nye spændende interiør og brugskunst - og med varm hygge til den mørke tid? Besøg webshoppen, ejstruplys.dk, hvor du kan få ny indretnings-inspiration til hjem og fest. Ejstrup Lys tilbyder over 2000 dekorationstilbehør, servietter, stearinlys - i et hav af underkategorier, såsom bloklys, fyrfadslys, kalenderlys og adventslys. Indenfor brugskunst, kan du finde et mangfoldigt udvalg indenfor julepynt, pynt og nipsting, vaser til stuen, samt indendørs- / udendørs lanterner. Ejstrup Lys er også forhandler af House Doctor interiør, som giver dig hjem stilrent og tidsløst look.  

Ejstrup Lys har eksisteret i over 20 år, med en inderlig passion for kvalitetshåndværk, som kommer til udtryk i vores flotte, gennemfarvede stearinlys, som vi selv støber i eget støberi. Vores fysiske forretning blev åbnet tilbage i 1989, hvor vi igennem de mange år, har etableret en solid kundekreds, som findes i hele landet. Udenlandske kunder er også kommet til, hvor vi sælger vores flotte brugskunst, fest-tilbehør som stearinlys, bloklys og servietter i et hav af forskellige farver. Her kan lande som Tyskland, Norge og Sverige især nævnes, men også Canada, Frankrig og Belgien, køber vores lys både private kunder og engros kunder. 

Vores levende lys støbes på den gammeldags måde, med et par gryder, og en karussel, kan vi støbe over 800 par lys af gangen - dette gøres med håndkraft. Hvor vi langsomt lader en væget ramme føres ned i den flydende stearin. Stearinen skal have et par minutter til at størkne, før at det næste lag kan påføres. Ved at bruge en karussel, med 8 rammer, kan vi lade stearinen størkne, før at rammen sænkes ned i gryden igen. Efter en times støbning, måles lysene i tykkelse, for at vurdere om de har den korrekte tykkelse. Almindelige stagelys skal måde 2.2 diameter i tykkelsen, hvor eksempelvis adventslys måler 2.8, eller 3.8 cm i diameter. Dekorationslys har en 3.2 cm eller 4.2 cm i tykkelsen. Det afhænger således meget af hvilke lys vi producere. Gælddende og alle vores håndstøbte lys, er at de er gennemfarvet, hvilket giver en naturlig flot glød, en høj brændetid. Ejstrup Lys forbindes med høj kvalitet.


Kategori: Online butikker - Brugskunst
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 08-12-2016
Oprettet af: Ejstrup Lys
Adresse: Ejstruphøj 100
By: Brovst
Post nr.: 9460
Telefon nr.: 98235496

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: It's amazing in support of me to have a web page, which is valuable in favor of my knowledge. thanks admin
Dato:
Kommentar: It's amazing in support of me to have a web page, which is valuable in favor of my knowledge.
thanks admin
Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk