Renovering Odense

  
Titel: Renovering Odense
Beskrivelse:

Renovering i Odense - Trænger dit hus til en større gennemgående renovering? Vi, hos Tømrermester Rasmus Balle, kan tilbyde dig den bedste service inden for renovering af dit hjem. Vi har mange års erfaring og har et professionelt team, som kan sikre dig den bedste løsning til dit hus. I vores arbejde bliver kunderne vægtet højest og du er med til hvordan det endeligt resultat skal blive. Alt vi arbejder med er ud fra dine ønsker og behov.

Det kan være svært at overskue og se lyset for enden af tunnelen. Hvis det hele virker håbløst er det ofte en god idé at høre en professionel tømrer om, hvor realistiske planerne er, indenfor det budget man har at arbejde med. Vi har mere end 15 års erfaring, i at rådgive kunderne i Odense og omegn, i hvordan man bedst griber en renovering an. Vi kommer gerne forbi og giver gode råd og vejledning, før I beslutter jer for en given løsning.

Vi koordinere arbejdet! Så du slipper for besværet. Der er nemlig mange ting man skal have til overvejelse når man skal renovere huset. Hver en del kræver sin mand, og med vores mange kontakter, kan vi klare alle problemer. Det kunne eksempelvis være et arbejde med el eller vand. Vi vil naturligvis kun vælge at kontakte håndværkere, der har samme høje krav til kvalitet som os selv.

Til renoveringsarbejde, er det vigtigt at man får nogle håndværkere som kan det de skal. Vi er medlem af Anmeld Håndværker, så alle de kunder vi arbejder for, kan bedømme udførelsen efterfølgende. Det sikre dig et ordenligt arbejde som er forventningsstemt. Herudover er vi medlem af Dansk Byggeri, så hvis det arbejde vi laver ikke lever op til forventningerne og aftalen, så har du automatisk en forsikring.

Som tømrermester til renovering i Odense har vi en bred erfaring fra mange af de opgaver vi laver.

Lyder det som noget for dig, eller har du sidder du inde med nogle spørgsmål til jeres renovering eller ombygning, eller har du brug for et godt råd til, hvordan I kommer videre med projektet, så ring til Tømrermester Rasmus Balle på telefon 28 57 30 40. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Erhverv - Håndværker
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 08-12-2016
Oprettet af: Rasmus Balle
Adresse: Ejby Møllevej 5
By: Odense
Post nr.: 5000
Telefon nr.: 26323191

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk