Maveballon - Gastrisk Ballon i maven

  
Titel: Maveballon - Gastrisk Ballon i maven
Beskrivelse:

Overvægt er desværre noget, mange kæmper med. Men dertil er der rigtig mange, der gør noget ved problemet. Hvis du har svært ved at tabe dig og har forsøgt diverse kure, motionsformer og andre muligheder, er en slankeballon måske den rette løsning til dig. Vi fortæller her nærmere om, hvad en slankeballon er, og hvorfor den kan hjælpe dig.

Hvad er en slankeballon?

En slankeballon er en ballon, der føres ned i mavesækken ved brug af en kikkert. Dermed er det en behandling, der ikke kræver en operation, men foregår via lokalbedøvelse. Ballonen går ned og dækker dele af mavesækken, så fødeindtagelser bliver begrænset. Det betyder, at patienten har en grad af varig mæthed og derfor ikke vil spise den samme mængde mad som før.

En slankeballon kan bruges til personer med en BMI på 27 eller derover.

Hvordan hjælper ballonen mig?

Ballonen skal ses som et skub i den rigtige retning, da den fjernes igen efter 6-12 måneder alt efter ballontype. Ballon giver en grad af mæthed og sammen med en kostplan skal den bidrage til, at du spiser mindre, sundere og dyrker mere motion. Når ballon så fjernes, skulle du gerne have ændret din livsstil og kan fortsætte den uden hjælp fra ballonen.

Derfor er ballonen ingen mirakelkur i sig selv. Du skal være velvidende, at det er dig selv, der skal tage de afgørende skridt, men at ballonen kan hjælpe dig på vej.

Men er det ikke farligt?

Det lyder måske voldsomt at skulle have en ballon ned i maven, for hvad hvis den springer, og hvordan reagerer kroppen på sådan en behandling? Det skal understreges, at det ikke er farligt at få en slankeballon ned i maven, men at der kan være komplikationer efter endt behandling.

Du vil måske føle dig oppustet og have kvalme og opkast de første dage, fordi ballonen ikke er vant til at være i maven. Dertil kan du blive ramt af diarre. Men der er ingen større komplikationer og disse små bivirkninger vil også ophøre efter få dage, hvis du rammes. Dertil vil du blive tilbudt medicin mod kvalme.

Skulle ballonen sprænge, er den fyldt med saltvandsopløsning, der er ufarligt. Den vil indeholde farvestoffer, så dit urin vil blive farvet, hvis ballonen er sprunget.

Hvordan foregår selve behandlingen?

Du vil til en start blive set til en forundersøgelse og sundhedsvurdering, hvor din kirurg vil spørge ind til eventuelt medicinbrug og sygehistorie. Måske vil du blive bedt om at faste inden selve behandlingen.

 

Til behandlingen vil du blive lokalbedøvet og få afslappende medicin. Dertil vil der blive indsat en plastikring mellem tænderne for at holde din mund åben. Den vil også beskytte tænderne. Nu vil kikkerten føres ned i munden og ned i maven, og det vil ikke påføre smerte, og du vil sagtens kunne trække vejret. Ballonen vil nu føres ned i mavesækken, og derefter vil den fyldes med en saltvandsopløsning. Kikkerten vil tjekke en sidste gang, om ballonen sidder rigtigt og er fyldt korrekt. Derefter er din behandling slut.

Hvad koster en slankeballon?

En slankeballon varierer en smule i pris alt efter, hvilken type af ballon du skal have. Men oftest er prisen omkring 20.000-25.000 danske kroner, hvor alt er inkluderet. Det gælder forundersøgelse, behandling, kostplan og fjernelse af ballonen.

Se priser her

Derfor er en slankeballon en dyr løsning, men den kan hjælpe dig i den rigtige retning, og det er det værd, hvis alle andre forsøg er prøvet.


Kategori: Velvær og sundhed - Sundhed
Hjemmeside:
 

Facebook:
Twitter:
 

Aktiveret d.: 29-06-2018
Oprettet af: JJ
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots


Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk