KatConsult IT Implementering

  
Titel: KatConsult IT Implementering
Beskrivelse:

I dag er der kommet større fokus på, hvad der skaber værdi i en virksomhed. Hvad gør en virksomhed god? Hvordan får man sin omsætning til at stige? Medarbejdere og struktur er to af svarene. Flere og flere virksomheder får øjnene op for dette og forsøger at integrere medarbejderne på bedre vis i virksomheden. For nogle virksomheder er det muligt at skabe struktur og godt kollegaskab på egen hånd, for andre er der brug for hjælp ude fra. Uanset hvilken slags hjælp der søges, til at skabe værdi i virksomheden, har virksomheden KatConsult stor erfaring inden for mange kategorier, når det kommer til de interne dele.

Hvis du leder efter en virksomhed, der kan motivere dine medarbejdere, samt hjælpe med økonomistyring mm. skal du læse videre! Virksomheden KatConsult hjælper nemlig med alverdens interne løsninger til alle slags virksomheder. Og kvinden bag, Karin Thrane, er knivskarp til at sørge for, at din virksomhed får den løsning, der passer bedst.

KatConsult blev grundlagt af Karin Thrane i 2008. Karin Thrane har mere end 20 års erfaring, inden for blandt andet projekt- og funktionsledelse og salg af IT- og telekomløsninger, og er derfor den helt rette til at sørge for at virksomhedens interne situation forbedres – uanset område. Karin Thrane er uddannet certificeret Master of Coachingbased Leadership og certificeret Prince2 Foundation. KatConsult tror på, at god ledelse er grundlaget for gode resultater, positiv kommunikation skaber motivation for kunder og medarbejdere, individualiseret ledelse accelererer resultaterne og return-on-investment effekten af indsatsen kan dokumenteres.

KatConsult tilbyder ledelsesudvikling, coaching, konsulentydelser og IT implementering. KatConsult har løst opgaver for mange anerkendte danske virksomheder, som Matas A/S, Handicaphjælp Danmark A/S mf., og står klar til at hjælpe din virksomhed, hvis den har brug for det. Ud fra din målsætning arbejder KatConsult med at koble forretning, økonomi og medarbejdere tættere sammen, så du kan se sammenhængen og heraf se resultater. Ved opstart af ethvert forløb indgår KatConsult og forrentningen et samarbejde, hvor der forventningsafstemmes hvilke mål der er for forløbet, herunder tidsrammen.

KatConsults vision er at få mennesker og virksomheden til at gro - for derved at skabe ekstraordinære resultater. Hos KatConsult er det vigtigt at alle medarbejderne er integreret i virksomheden og dens systemer og miljøet generelt. KatConsult tror nemlig på, at en god medarbejderstabel, der kender sine muligheder og er godt implementeret i virksomheden, er med til at skabe de bedste resultater. Det er altid værd at måle på sit personale. Dette kan blandt andet gøres ved at kigge på omsætningen: Stiger eller falder den? Karin Thrane har også andre gode tiltag i henhold til effektmåling.

Hvis du står i en virksomhed, som chef eller medarbejder, og mener at i mangler et lederkursus, teambuilding, coaching. planlægningsproces, IT implementering eller økonomistyring, så tøv ikke med at tage kontakt til KatConsult.

Især IT implementering er en af KatConsults kernekompetencer. Karin Thrane har mange års erfaring inden for netop dette område. Hun kommer i de fleste tilfælde af implementering af nye IT systemer ud til forretningen og er fysisk til stede. Hun kan derfor hurtigt få afklaret eventuelle mangler eller misforståelser af implementeringen, så der sammen kan arbejdes på den mest effektive løsning, så IT systemet kommer korrekt op at gøre første gang. Læs mere om den specifikke løsning til IT implementering via http://katconsult.dk/it-implementering/

Er der større interesse for nogle af de andre løsninger, som KatConsult tilbyder, er det også muligt at læse om disse og eventuelt tage kontakt til Karin Thrane for et uforpligtende tilbud via http://katconsult.dk/ . KatConsult kan også findes på Facebook, hvor Karin Thrane ofte tilføjer opdateringer om nogle af de opgaver hun har haft, samt effekten heraf. 


Kategori: Internet og Computer - Diverse
Hjemmeside:
 

Facebook: Facebook
Twitter:
 

Aktiveret d.: 08-07-2017
Oprettet af: KatConsult
Adresse: TRUNNEVANGEN NR. 4
By: Charlottenlund
Post nr.: 2920
Telefon nr.: 22 22 90

Anden relevant information om hjemmesiden

Google Pagerank: 0
Trustpilot rating:

Powered by Thumbshots
Navn: That is what Method Actors call 'sense reminiscence'.
Dato:
Kommentar: That is what Method Actors call 'sense reminiscence'.Tilføj din egen kommentar:

Navn:  
Url:  
Email:  
 
Kommentar:

En kommentar skal min. være 200 tegn, du har  1500tegn tilbage.!
 
Jeg accepterer betingelserne for siden 

 
© Linkdatabase.dk. - Stedet hvor du kan tilføje dit link! - Mail: kontakt[@]linkdatabase.dk